Selasa, 19 Ogos 2008

Aku yang busy

Aku memang busy lately nieh. Memang sangat-sangat sibuk. Ntah hape-hape ntah....tapi banyaklaa benda nyer. Office hour dah memang full dengan keje and issue yang tak habis-habis.... Lepas tu pulak...arie tuh sibuk organize trip family ke pantai timur. Bwk mak, ayah, nenek...hehehhe....nanti wa citer laa..... Lepas tu sibuk keje semula..... Lepas tu sibuk plak...ibu mertuaku nak gi umrah...sibuk tolong dia pulak. Beli mcm2 barang la... tolong kenduri doa selamat lagi...tuliskan doa dalam tulisan rumi la...macam-macam lagi. Tolong setakat yang terdaya....sementara ada kesempatan untuk berbakti nie.( Chewaaahhh..mcm baeekkkk jer kan..heheheh ). Exactly the day after mother in-law berangkat ke Tanah Suci, aku pulak berangkat ke Bangkok. Sajer jer...menyemak nak ikut laki aku. Dia ada keje kat sana...dia offer, nak ikut ke tak...apa lagi..meloncat ler aku gi travel agency...beli tiket. Adam pulak sibuk nak ikut...cheiss...melayang 1.5k. Kalau tak...1.5k tu bleh shopping menmacam lagi... Spoil sungguh. Tapi, tak per la...kalau Adam takder pun tak best gak kan...kan...

Hmm..so aku hutang penceritaan dalam blog nie, ada baper ekkk? Jom list down :
1) Trip to Perhentian ( part 3)
2) Trip to Pantai Timur with family
3) Happy Birthday Papa
4) Umrah preparation for mother in-law
5) Trip to Bangkok

Pergh....banyaknyerrrrrr.....ini..boleh masuk Sayembara Puisi nie...jadikan cerpen....hahahahahha.....

Tengoklah nanti...ada time....wa layan ekkk....
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink