Khamis, 13 November 2008

Gambar dlm handphone

Sibuk sangat laa lately nie.....sebab sorang staff dah berenti....kenala take over keje dia. Dah laa tu...bila search workstation dia...mak datuk aiiii...banyaknyerrr benda yg pending. Record tahun 2006 pun ada. Eisshhhh.....orang mcm gini pun ada ke?

Aku ada gambar dalam hp...tapi belum study lagi mcm mana nak transferkan dlm pc. Cd installation dia pun...aku dok letakkkk jer atas meja. Bukan apa...tak cukup time la. Nanti kalau dah upload gambar dari hp..best laa sikit aku nak paste gambor kat sini kan..kan..kan....

Nanti-nantilah yer.....

Isnin, 3 November 2008

Phat Girlz

Ahad pagi....pukul 1.30 am, aku anak beranak baru balik dari luar...ada laa pegi ronda2 kat Mahkota Parade kejap. So, balik umah..kemas2, siapkan tempat tidur....buatkan air hubby....salinkan baju anak..and macam2 benda lagilah....aku x dpt tido...so tgk tv jap. Ada citer menarik..Phat Girlz. 1st time watch the movie. Acting, superb...script, fantastic....story board, wonderful....tapi directing,costumes and photography...out sikit laa.... And tetiba..masa tu laaa aku rasa fall in love with Nigerian...hahahahah....gelak laa kawan2. Yer laa...baper tahun pulak kita semua idup bersama2 dengan Nigerian kan....tapi ini laa first time aku tengok diorang the other way round. Kalau x pernah tgk...try laa search kat you tube....ada tau. Owwwhhh...fall in love nyer aku dengan karektor itu.....
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink