Khamis, 4 Jun 2009

Aku Konpius 2.....

Mmg x zalim ekkk aku? Tapi kan.....tgh hari tu, aku call dia. Tanya mcm mana. Dia kata : Mama, abang nak minta maaf sebab abang susahkan mama. Abang sakit tak teruk sangat. Abang muntah 4 kali jer kat sekolah. Mama maafkan abang yer.....

Erkk...
Muntah...??? 4 kalii....???!!!!! Means he was really sick.... uwaaa..sedihnyaaaa.... I am a monster

And, tomorrownyer, kenduri berlangsungla lepas Isya'. Kebetulan, ada sorang classmate Adam attend kenduri tu, in which a surprise. Sbb family budak tu baru pindah and budak tu pun x jangka akan jumpa Adam. So, aku pun intvw budak tu pasal Adam. Katanya :

- Adam tak jahat pun kat skolah. Dia banyak cakap jer
- Semalam Adam sakit perut. Dia jalan pegi kantin pun dia sampai jatuh-jatuh
- Adam tak pernah lawan cakap cikgu pun. Tapi budak2 suka kacau Adam

Owwhh...hiba sungguh hati aku. Anak aku memang betul2 sakit rupanya.

Darling, it won't happenned again ok...Mama promise.
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink