Isnin, 12 Mei 2008

Tagged

Alahaaaiiii....kena tagged plak. Siap laa hang DD.



Anyway...by rite...posting today...sambung 2nd day Perhentian Trip....tapi selesaikan assignment 'tag' nie dulu lah. At first, wa tak tau apa menatang tag nie....tapi si DD nie soh nengok contoh kat blog dia...ok la...paham dah.



7 Random Facts About Me :



1. Aku adalah seorang yang agak beremosi terlebih sket.

2. Aku jugak bleh jadik macam tiang letrik yang sangat lurus yang mana dah ramai kawan2 yang ambik kesempatan mengklentong diri ini.

3. Suka makan...sangat suka. ( Tu pasal laa fizikal ini mesti seiring dengan hobi...hehehhehe )

4. Lebih suka masak dari mengemas dan menghias rumah ( hubby lagi pandai menghias...hehehhehe ).

5. Sebenarnya sangat suka dengan laut....walaupun sekadar tidur floating atas air laut ( pas tuh hanyut..pas tuh panik ).

6. Suka buat keje ikut plan dan kalau boleh nak bersistematik sikit. Tapi bila wat macam nie...keje jadik lambat sket la...

7. Pantang betul kalau dengar ada orang fitnah aku.







7 Things That Scare Me :



1. Scary movies....tak kira laa hantu real ke...hantu indon ke...hantu patung ke....

2. Thriller movies : Macam bunuh2 orang tu, potong2 orang ke..tikam sana sini...penuh darah...eiii..takut.

3. Takut kalau wat keje sorang2 kat opis especially lepas maghrib sampai subuh. Pernah dengar orang nyanyi lagu hindustan kat meja sebelah...walhal aku sorang jer kat opis...

4. Takut laa bila nak masuk labour room untuk bersalin...( heheheheh ).

5. Takut sangat bila ada family members yang admit to the hospital, especially Adam.

6. Takut bila kena panggil dengan boss tetiba.

7. Paling takut...bila tiba2 perasan dalam wallet duit dah tinggal sikit....hubby..tolong..tolong...!!! ( heheheheh )









7 Random Music at the Moment :



1. Matta - Ketahuan

2. Ogy Ahmad Daud - Wajah Kehidupan

3. Manatsu Wo Kajitsu - Southern All Stars

4. I Will Survive

5. Kisah Seorang Biduan

6. Sayang, sayang - Aliff Aziz

7.







7 Things I Say The Most :



1. Laaaa...ye ker...?

2. Biar lah

3. Ooo mak ko terbarai ( tak tau mana dapat combination nie )

4. Bernama Systems, Hello ! ( Selalunya angkat phone kat rumah pun akan ckp mcm nie gak )

5. Muaaaahhhhhh....

6. Apsal pulak....??

7.







7 Things I Treasure The Most



1. Sleeping Hour ( hehehehe )

2. TV ( with ASTRO channels )

3. Car ( it's my life )

4. Spectacles

5. My Story Books Collections

6. Wallet ( with money )

7. Flowers







7 "First Time' things I ever did :



1. Pregnant & Delivering Baby ( Horror but satisfying )
2. Writing a novel ( Dah 10 tahun, tak siap lagi )
3. Staying alone, without family, friends and live with a total stranger since 3 years ago.
4. Snorkeling ( Now addicted already )
5. Naik Flight ( Akhirnya aku naik flight dan dapat jetlag yang sangat teruk )
6. Gi Singapore ( Last year ngan hubby gua )
7. ........



7 People To Do This

1. Mutia Azura
2. Pijot
3. Ita
4. Nizam
5. Yana
6. Asrul
7. Kham

2 thoughts..:

nizamje berkata...

my name in the list? hmmm...... by the way, i got ur blog address.....!!!!!

SN berkata...

oittt bila mau update blog hang ni?
perhentian tu baru 1st part da...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink