Rabu, 4 Februari 2009

Moving......

Hari nie, rasa mcm emosi sket..sbb kawan aku si DD nie...pindah ke Terengganu. Merentas semenanjung Mesia tu tawww..jauh tu taww....

Well..ada seronok..ada x seronok kalau nak pindah rumah nie kan.... Untung si DD sbb dia ada movers and packers.... Mcm aku nanti...Insyaallah thn nie pun pindah juga...sdn bhd. Tambah lagi aku hanya ada masa di hujung minggu utk packing. Dah ler tu....kalau hujung minggu tu buat aktiviti biasa pun dah x menang tgn, apa tah lagi nak buat aktiviti extra kan. Cuma untungnya aku...x yah rushing utk pindah. Takder apa nak dikejar.

Rumah kat KL pun..aku rasa mcm nak pindah juga. Housemate yang ada skang nie, aku rasa dia mcm tak best la. Ada memberikan aku emosi yang kurang stabil lately nie..... Entah laaa....
Kalau aku pindah rumah kat KL nie, kena cari lori juga. Walaupun satu bilik jer brg aku...tapi bilik tu penuh. And barang pun besar2 la juga....katil, lemari, tv, meja, etc..etc..etc.... Aku rasa kain baju jer dah penuh satu keter....hehehehhe..

Bagusnya pindah nie...kita secara tak langsung meng'declutter'kan kediaman kita, kan DD kan...kan....

So, terima ajer lah seadanya kan....Alhamdulillah...adalah hikmahnya nie agaknya.

2 thoughts..:

Dalin berkata...

apsal yg korang yg sedih ni. sungguh la kawan2 aku ni. muaaahhhhhhssss.

eh cari rumah yg best2. kalau aku gi sorang2 bleh la ngada tumpang.

Aziela berkata...

Ha...kali nie..aku sendiri yang cari rumah. Senang aku bermaharajalela dengan diri sendiri dan kengkawan, serta famili sekalian...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink