Isnin, 25 Mei 2009

All The Bezzzttt My Dear Friend......


Hari nie, hati sangat sayu....

Hari nie, aku rasa sangat terharu.....

Hari nie, aku rasa sangat geram.....

Hari nie, aku pasrah.....

Hari nie, aku redha....


Salah sorang best friend aku...yang aku start kenal sejak dari hari pertama aku keje kat sini...yang melalui segala suka dan duka bersama...personal atau kerja sama jer, yang menjadi panduan dan rujukan aku selama-lamanya ini akhirnya akan mengorak langkah baru dan menapak keluar daripada gelungan company kami.



Yer...Ita resign, 24 hours notice. Dan sebab musabab resign itu adalah kerana ingin memperjuangkan hak hakikinya. Aku setuju dengan tindakan dia. Tak sedikit pun aku bantah. Sebab aku yakin dia dah buat segala yang perlu untuk mempertimbangkannya....



Pergilah Ita....kami restukan....

Yang pasti..segala kenangan pahit, manis, kenyang, lapar....semuanya akan terpahat abadi.

Yang pasti...hari ini bukanlah pengakhiran untuk sebuah persahabatan....

Yang pasti.....aku sentiasa mendoakan segala kebahagiaan dan kegembiraan yang mutlak untuk seorang wanita tabah yang bernama ETHA.....

AMEEEENNNNN.......

1 thoughts..:

naTamieR berkata...

We will miss her sow much... good luck kak ita, all the best in ur future undertakings. Semoga apa yang dceburi selepas ini akan menjadi kenyataan dan kejayaan. Eventhough berat hati kami untuk melepaskan kak ita pergi tapi keputusan telah dibuat & tidak boleh di tarik dan di pertimbangkan lagi...

Semoga perjuangan mu itu akan di ingati dan direnungi oleh teman2 yang lain.

: HATED MODE:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink