Selasa, 29 September 2009

Open House Ku....

Open House ke....? Hmmm...x der lah sangat. It's more macam gathering of family and friends. Friends pun...x der lah announce beriya-iya sangat. Takut....sbb masak sendiri and this is my first time. Takut apa? Bukan takut tak cukup...takut tak sedaaappp.....

Menu :
Soto Nasi Impit
Bee Hoon Soto
Kuay Tiaw Goreng
Sambal Goreng Jawa PD
Swiss Roll Cake
Butter cake Selamat Hari Raya
Moist Choc Cake
Fruit Cake
Kuih Bingka Ubi
Kuih Raya
Tembikai
Air Oren


Ingatkan tak dapat sambutan. Sekali tu..Alhamdulillah....ramai yang sudi hadir. Takut sangat food tak cukup dah dihujung-hujung. Alhamdulillah cukup. Ada lebih la...takder laa cukup-cukup. Cuma yang tak cukup tu, sambal goreng jer. Sorry yer Ita...x sempat nak simpankan.
And Sunday nite tu....memang rasa flat sangat badan. Sangat penat rupanya jadi host nie. Nasib baik tak demam-demam. Tapi malam tu memang tak boleh tidur sebab terlalu sakit2 badan plus rasa puas hati dan seronok semuanya berjalan lancar.

Insyaallah....future nanti...kalau ada rezeki....kita buat yang proper sikit...buat malam hari...kasi suasana raya sikit kan.... Buat siang hari nie....panas rupanya...hehehehe. Tapi takder choice....sebab tak amik cuti untuk prepare.
In future...kena amik cuti jugak laa...tak larat rupanya kalau tak amik cuti....hihihih....

To all yang tak datang....next time wajib datang yer...... Insyaallah.....

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink