Jumaat, 2 Oktober 2009

Buah Tunjuk Langit

Tadi kan...adalaa sorang opismate nie.....kelam kabut dia tanya semua orang ada gula-gula tak. Rupa2nya...dia kata dia baru lepas telan buah tunjuk langit. Dia kata sangat pahit. Buah tu utk darah tinggi dia. Bebaru nie doc sahkan dia kena darah tinggi. Dia tunjuklaa rupa buah tu mcm mana. Tapi x dapek nak tempek gambau. Lately nieh...aku ada masalah dlm amik gambar. Barang belum habis punggah dari kotak-kotak, so aku belum jumpa mana aku letak camera aku. HP aku plak kena cilok dgn dear hubby since hp dia lemas dalam laut masa dia gie mancing arie tuh....

Anyway....boleh laa nak refer kat http://www.tunjuklangit.com/ kalau nak refer2 kan. Banyak khasiat dia. Aku rasa bapak aku pernah makan dulu and dia tak makan lagi dah. Dia kata extremely pahit. Eisshhhh...kalau dia yang dah biasa telan pucuk betik, ulam peria katak semua kata extremely pahit...aku apa tah lagi. Dia kata dah basuh tangan 4-5 kali pun kalau makan nasi...terasa lagi pahitnya. Tapi kat website tu..diorang dah extractkan...masuk dalam kapsul. Kurang laa sikit pahitnya. Aku rasa mcm nak try laa... Hubby bebaru nie buat med check-up ada sikit border line BP dia....mau kena kontrol sikit.

So....sesaper yang ada sedara mara ada kencing manis ke...darah tinggi ke...kolesterol tinggi ke..resdung ke...boleh la kasi try......

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink