Rabu, 18 Ogos 2010

Award

Alalalalalala....tengkiu la Darlin....sbb bagi aku awrd nie. Aku pun x pasti dimana kriteria yang melayakkan aku dapat award nie... Walaubagaimanapun..terima kasih la banyak2 yer.... Tapi tu la....kena bagi 5 fakta menarik pasal diri sendiri. Apa yang menarik ekk? Aku pun x atu...aku tak rasa ada apa-apa yang menarik. Aku try jer la ekkk....ini fakta biasa-biasa jer.

1. Lately nie kalau aku bgtau kat orang yang aku nie weekend wife and mother....ramai yang macam tak percaya. Jumaat lepas abis keje kat KL, straight balik PD, pick-up anak bujang aku tu and terus drive ke Melaka. Sunday nite balik PD, hantar dia and patah balik ke Melaka. Isnin pagi baru gerak ke KL untuk keje.

2. Lebih ramai yang amaze mcm mana aku still boleh balik Melaka weekdays and keje mcm biasa keesokan harinya.

3. Aku suka baca blog masakan, baca majalah masakan dan menonton rancangan masakan. Teringinnya nak masak semua tu, tapi masa amat tidak mengizinkan. Aku tak suka sket terkejar kelam kabut nak buat semua benda. So, kena ada moral support dari masa dan mood dan paling penting...orang-orang tersayang.

4. Aku tak berapa kisah kalau electric atau electronic gadget aku tak canggih and tak up to date, asal saja objektif penggunaan tu tercapai.

5. Aku memang sangat suka membaca buku cerita. Semua cerita aku baca kecuali cerita hantu, cerita bunuh-bunuh, ganas-ganas.

Ha...selesai. Tak menarik sungguh kan.....hehehhehehe

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink