Jumaat, 13 November 2015

Manhattan Fish Market

Assalamualaikum.....

Kadang2, bila melawat Adam di asrama, kami bawa dia keluar outing. Bila agak2 dia stress, bawalah dia makan best sikit. Bagi dia happy. One of those days, kami bawa dia makan MFM di Pall Mall Seremban.

Nampak sikit, tapi banyak okeh portion Adam ni. And dia habiskan dgn selamber. Stress sangatlah gamaknya.


Clamp chowder.

First time kami makan clamp chowder. Eh! Sedap rupanya ekkk...

Tapi it ended well. Alhamdulillah. Adam nampak bersemangat sikit. 

Rasanya, bukan sebab food or the place, tp maybe sbb family ada..dia rasa bersemangat sikit.

Anyway, dia dah start cuti hujung tahun. Good bye form 1. Tak sabar nak tunggu dia masuk form 2. Dia dh janji...konon nak 100% independent. Balik kg pun katanya nak naik bas sendiri. Baikkk...kita tengok sama2 nnt.








.

11 thoughts..:

Lea Ismail berkata...

lama dah tak makan dekat fish market ni

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaa

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Bagus Adam nak belajar berdikari..
Anak akak yg duduk asrama pun macam tu..
Kena bagi semangat utk mereka berdikari..

Omong Mak Long..... berkata...

Assalamualaikum, semuga anaknda Adam sentiasa bersemangat dan gigih dalam pelajaran. Dulu-dulu Mak Long tinggal berasrama penuh hingga masuk kolej. Musim cuti sekolah kami balik kampung, naik bas express..yang jauh pula naik keretapi. Balik semula ke sekolah pun sendiri juga jarang ibubapa hantar. Kami belajar berdikasi tanpa ibubapa disamping, sentiasa dalam pemerhatian pengetua dan metron sekolah. Ada seronok ada sedih juga, tetapi kawan-kawan sentiasa bersama seperti adik beradik.

ANIM berkata...

adam nak independent? syabas...
kena beri support tu,aziela..

Lemang Perlis berkata...

salam perkenalan dari blog baru bertatih (^___^) folo anda di 748

Lemang Perlis berkata...

tq sebab ziarah... lemang bisnes part time ja... buat hujung minggu atau ikut permintaan... ;)

Nooriah Abdullah berkata...

assalam ziela kaknoor singgah ziarah
bagus bgi sokongan moral kt anakanda adam tu biar diaorang cepat berdikari, sama mcm anak2 kaknoor nun jauh di oversea terpaksa berdikari lah cuma kita jgn lupa berdoa utk kesejahteraan diaorang

LM berkata...

Nampak sedap kak. Kami x permah mkn sana lg

Wah bagusnya adam nk blk sendiri. Kecik lg dah semangat kental. Anak lelaki kan..

aizamia3 berkata...

Masa berkualiti bersama keluarga buat Adam lebih bersemangat.. dan saya juga jadikan akak sebagai inspirasi buat anak2 saya.. ;)

Rai OurKizuna berkata...

kak.. perasaan saya je ke..mmg adam dah kurus sikit.. tak sedap agaknya makan di asrama..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink