Isnin, 4 Julai 2016

Entry Salam Kembali

Assalamualaikum.....

Wah, lama sungguh lah saya tenggelam. Maafkan saya. Tapi tak menjadi apa2 kalau sekadar seorang blogger underground macam saya tenggelam...hehehehe

Oh, terlalu banyak yang berlaku. Sangat banyak. Saya tak menduga yang kehidupan saya tak seperti orang lain. Ada jadual hidup yang tetap, ada masa untuk bersenang lenang, ada masa untuk diri sendiri, tak apa kalau pusatkan kehidupan pada diri sendiri...

Saya, on the other hand, sangat bersyukur kerana diberikan peluang untuk meniti kehidupan dengan berbagai ragam. Ada tawa, ada tangis, ada bahagia, ada kecewa, ada gembira, ada sakit hati....semuanya ada. Syukur.....

Saya tak tahu saya nak mulakan dari mana. Ianya akan jadi berbagai2 versi nanti. Dan, rakan2 yang dah kenal saya, dah tahu lah yang saya kalau menulis, bukan main meleret panjang lebar lagi kan. Description saya detail sangat kot....

InsyaAllah, ada rezeki masa, ada rezeki berkomputer, saya akan kongsikan apa yang perlu. Untuk saya, saya nak rekodkan semua sebab ini adalah rekod kehidupan saya.

Oh, lagi dua hari kita nak melambai Ramadhan yang akan berlalu pergi. Saya masih belum puas bermesra dengan Ramadhan. Saya rasa bersalah kerana tidak menumpukan sepenuh perhatian pada tetamu setahun sekali ini. Tapi saya dah cuba maksimakan apa yang saya mampu lakukan dalam dilemma dan situasi saya.

Ramadhan, tolong doa bersama agar kita dapat berjumpa lagi untuk tahun2 yang akan datang. Dapat kita meluangkan masa sepenuhnya bersama dalam mengejar kasih Allah...

Amiin....
Rainbow yang indah tetap muncul walau apa pun rintangannya....

4 thoughts..:

Nurzakiah Hanum berkata...

amin

Zoul Dahan berkata...

Aamin.

adianiez AIDA berkata...

moga akak kembali menaip di blog dgn aktif ye :)
aida sudi membaca meskipun panjang berjela...

Faarihin Talip berkata...

Saya pun tenggelam timbul aje dalam duni blog ni. Ni pun baru nak jenjalan semula.

Semoga dapat kita bertemu kembali dengan Ramadan akan datang. Insha-Allah.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink