Khamis, 4 Jun 2009

Aku Konpius 2.....

Mmg x zalim ekkk aku? Tapi kan.....tgh hari tu, aku call dia. Tanya mcm mana. Dia kata : Mama, abang nak minta maaf sebab abang susahkan mama. Abang sakit tak teruk sangat. Abang muntah 4 kali jer kat sekolah. Mama maafkan abang yer.....

Erkk...
Muntah...??? 4 kalii....???!!!!! Means he was really sick.... uwaaa..sedihnyaaaa.... I am a monster

And, tomorrownyer, kenduri berlangsungla lepas Isya'. Kebetulan, ada sorang classmate Adam attend kenduri tu, in which a surprise. Sbb family budak tu baru pindah and budak tu pun x jangka akan jumpa Adam. So, aku pun intvw budak tu pasal Adam. Katanya :

- Adam tak jahat pun kat skolah. Dia banyak cakap jer
- Semalam Adam sakit perut. Dia jalan pegi kantin pun dia sampai jatuh-jatuh
- Adam tak pernah lawan cakap cikgu pun. Tapi budak2 suka kacau Adam

Owwhh...hiba sungguh hati aku. Anak aku memang betul2 sakit rupanya.

Darling, it won't happenned again ok...Mama promise.

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink