Khamis, 18 Mei 2017

Cousin's Wedding

Assalamualaikum...


Cuti Hari Pekerja yg lepas, sepupu saya selamat melangsungkan perkahwinannya....

Majlis yg sederhana. Saya sangat suka. Simple tapi meriah. Majlis menyambut menantu jer. Tak ada bersanding, cuma ada makan beradab.

Kebetulan Adam dapat balik...so mcm biasa, kena bawa bunga manggar la...hahaha.


 Saya makan dengan mommy and ipar2 saya. Hubby tak dapat datang sbb berniaga masa ni.


Ini pula set2 orang bujang. Aishh...sekejap jer dah besar kan...

Walaupun tak dapat stay sampai habis majlis, tapi saya dah merewang beberapa hari sebelum majlis. So, takperlah kita hilang kan...hehehe

.

2 thoughts..:

aizamia 3 berkata...

Seronok bila dapat berjumpa sedara-mara dalam majlis macam ni.. walau hanya dapat jumpa sekejap tapi sekurang-kurangnya dapat jumpa.

Dak Adam makin hensem + slim.. ;)

SalbiahM berkata...

saya kalau kahwin pun nak buat majlis simple gini.segan nak bersanding..huhu

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink