Rabu, 24 Februari 2010

Karate-Do

Adam bersungguh-sungguh minta nak join Taekwando class kat skolah dia. Masalahnya...benda tu every Saturdays. So, aku tak kasi...sbb Friday nite kena balik Melaka kan. Tapi papa dia memang tak boleh laa keciwakan anak yang satu nie. Papa dia carikan juga. Teruslah we all registerkan karate-do nyer class kat Melaka....Saturdays gak. Tapi manageable la kan..... So..inilah dia... aksi2 dia dalam first class.
Ini....kasi warm up dulu. Adam kat depan sekali, baju hitam.

Kena buat exercise macam nie, tapi al-maklumlah...sejak bercerai dengan tonsil dia, dia tak der halangan lagi dalam pilihan makanan dan minuman. Maka hasilnya..dia sudah ada air bag di bahagian perut yang mengimpossiblekan dia untuk bergolek.

Utk gerakan yang seterusnya...dia terpaksa di bantu oleh senseinya....hahahahah.

Namun...dengan azam yang jitu, dia berjaya mengikat tali pinggang uniformnya dengan kemas tanpa airbag besar lagi di perut. Sekarang Adam sudah tak ada air-bag...yeyyy.

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink