Rabu, 24 Februari 2010

Uji Bakat AF8

Adik iparku baru selesai peperiksaan besaaar....iaitu SPM end of 2009. Dan dia sangat minat menyanyi. Suara...? Hmmm....ok la...50-50. Sedap macam Tok Tie tu x der la....tapi sumbang pun langsung tidak. Entertaining juga laa.... Dan dia memang sangat excited nak join AF nie. Maka dia pun telah memujuk aku utk tolong hantar dia gie audition tu. We all bertolak dari Melaka kol 5 pagi that Saturday 9th Jan 2010. Singgah opis aku jap....refresh..make up sikit ...makan sikit.....pas tuh trus gi Stadium. Sampai stadium dalam kol 8 pagi. Org x ramai pun.... and kaunter pun x bukak lagi. Pukul 8.45 baru dia buka kaunter. Berbaris lah adik ipar ku. Suasananya? Takderla havoc sangat pun. Tapi ada laa yang over confident...melalak-lalak kat public tu...konon practice nyanyi. Ada yang pakai mcm nak masuk interview keje. Ada yang dah terlebih umur...tapi nak cuba nasib....pakai sendat2...make-up ala2 burung hantu zaman 80an tu. Ada pulak yang langsunggg x senonoh. Ha... tengok sendirilah yer.....




Inilah adik iparku.... pegang form dengan bersungguh.

Ini antara yang pelik-pelik. pelik sungguh la mamat nie....

Keputusannya? Adik ipar aku berjaya nyanyi kat stage 1 jer...sebab dia tak cukup umur lagi....wakakakakkaka. Syaratnya....mesti berumur 18 tahun ke atas pada 9 Jan....hahhaha. Besday dia bulan 6 uolss....

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink