Khamis, 1 Julai 2010

Aizdean

Aizdean...or nama dia Aizudin. A Malaysian student kat Tokyo yang minat menyanyi and suddenly...BOOM!!! dah jadi seorang penyanyi fames kat Jepun. Well...aku baca dalam sotkabar Utusan Malaysia arie nie.

Apa-apa pun...aku dah surf you tube and memang lagu2 dia bagus. Walaupun nyanyian dan suara dia sederhana...tak cemerlang sangat, tapi combination kualiti suara dengan lagu dengan personaliti dengan pelaburan recording company dia berjaya menimbulkan dia di khalayak industri muzik Jepun. Kesungguhan dia berusaha yang aku kagumkan. Dia bekas pelajar sekolah agama yang agak famous di Malaysia nie. Patutlaa tengok dalam video clip tu..dia macam ala-ala bersopan sket. Caya laa Aizdean. Since dah hidup and bergaul dengan Japanese, of course dia sangat fluent in Japanese language. In fact, cara duduk and cara cakap..even loghat pun dah sebijik mcm Japanese sampaikan Japanese semua tak tau pun dia nie bukan Japanese sehinggalah di announce kemudiannya yang dia sebenarnya Malaysian.

And....tulus dari hati..good luck with your tour and concert all over the world, Aizdean.

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink