Jumaat, 26 September 2008

Selamat Hari Raya

Hari nie kan hari Jumaat. Next week dah nak raya. And aku very sure sangat ramai yang amik cuti next week. Tapi aku tak cuti. Aku cuti on Friday jer. Sebabbb..cuti aku dah banyak abis. Thn nie kan aku cuti2 Malaysia banyak sikit. So, ok laa kan. Insyaallah tahun depan aku pulun cuti lama untuk raya, sebab next year aku ada niat sikit nak buat the best untuk rumah sendiri. Nak masak nasi impit, rendang, kuah kacang, sambal goreng sendiri. Nak masak ayam masak merah ngan sambal udang. Nak masak nasik ayam. Pergh...besar sungguh cita2 aku. Tapiiii....kalau aku ada maid sendiri laa kan...warghh..hahahahhaha. Sendirian berhad nak buat...tak terlarat la pulak rasanya. Yang paling penting, aku akan cuba berusaha untuk buat open house next year. Aku ulang yer.. NEXT YEAR...heheheh.

Jadi..aku nak laa ambil kesempatan nie..nak minta ampun, minta maaf kalau ada tersalah apa2 kat korang. Mcm biasalah yer..... 0-0 yer kengkawan.

Selamat Hari raya, Maaf Zahir Batin.

1 thoughts..:

Dalin berkata...

selamat hari raya maaf zahir batin laling...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink