Isnin, 23 Februari 2015

Bila Lunch Tanpa Nasi

Assalamualaikum.....

 Nampak jer putih macam ni, tapi rasanya sedappp. Memang boleh kenyang. Saya suka sebab sayurnya banyak. Ini adalah antara kenangan di opis lama. Rindu dengan opis, dengan friends, rindu dengan kerusi meja dan rindu dengan kafe....

Tempat baru? Hmmm...as time goes on, saya akan kongsikan juga sikit2. Hari ni baru hari ketiga. Masih cuba mencari penyesuaian, walaupun kerja bertingkek2. Kalau ada entry2 pendek yang banyak sangat typo tu sebab main tulis entry dalam handphone jer. So, fefaham jer lah yer...hehehehe

Oh, rindunya dengan mihun sup ni....huwaaaa...!


.

11 thoughts..:

Nurzakiah Hanum berkata...

sama la num pun x amik nasi

Fazleyatul Aini berkata...

mihun sup kat tempat saya pon mcm ni gak. clear je. hanya ada sawi, ayam dan telo. tp sedapppp

Al-Manar berkata...

I am afraid it does not look appetising to me. More chilli, please!

Daddy Ziyyad berkata...

amalkan setiap hari, mmg cun body kak! hahaha

adda syuhada berkata...

sedapnyer...

azieazah berkata...

Jangan pernah takut dgn perubahan. Kadang2 perubahan itu lebih menggembirakan. All the best!

dorsett pink berkata...

Aceeehh.. cehh. Rindu yee

Sukma Haron berkata...

Favourite nie

Shamsiah Abdul Rahman berkata...

Azie,
Mihun sup.. tambah cili potong.. aduhaiiii...

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

eh... macam nak ikut nasihat Daddy Ziyadlah..

elly nadyra berkata...

masa bukak entry akak ni
kat luar ujan lebat betul
sedapnya kakkkkkkkkkkkkkkkkk
kalau layan benda ni time hujan

nampak sedap gila la kak
bak semangkuk

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink