Khamis, 16 Disember 2010

Bloggings

Bloggings...berblog... tulis blog... samalah kot kan...



Well..aku suka baca blog kawan2. And lately nie, aku dah jadik follower a few blog masak2. Aku kan suka makan. Suka tengok makanan dalam blog orang lain. Blog masak2 tu semuanya untuk rujukan aku, kalau aku dah pening nak masak apa.

Selain drpd tu, aku ada blog kawan2 yang aku suka follow juga. Untuk mengetahui ttg perkembangan semasa rakan2.

Tapi aku... aku malas nak update blog. Kenapa? Sbb kalau nak menaip tu selalunya aku memerlukan mood dan ketenangan yang sesuai. Most of the time aku menaip di opis. Kalau kat rumah, nak on PC pun x sempat. Asyik ke hulu ke hilir.

Lately nie pulak, aku tgk sangat ramai blogger baru yang bikin blog untuk mendapatkan income dari Nuffnang tu. Memula aku mcm rasa terpikat juga. Tp bila dikenangkan kembali tujuan berblog ni, aku rasa mmg x sesuai utk aku. First of all, aku hanya update blog nie utk berkongsi perkembangan hidup aku. Walaupun ada FB, tapi biasanya aku tak berapa 'open' di FB...sebab ada yang related dgn profesional life kat dalam tu. Aku lebih selesa meluahkan perasaan kat blog sebb blog lebih dekat di hati..chewaahhh....

Ok..tu jerlah luahan hati aku kali nie....

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink