Khamis, 7 Ogos 2014

Menceceh...

Assalamualaikum.....

Seronoknya baca cerita raya kawan2. Maaflah, kita tak dapat tinggalkan komen. Entry dan surfing dr fon jer. Itupun susah sebab kat rumah kami line internet dan celcom agak nyawa2 ikan dalam sinki dapur menunggu untuk disiang.

Minggu ni minggu physio. Sementara tunggu elektrik treatment ni, bolehlah update sikit. Lepas ni baru start exercisenya.

Nak attach gambar memang tak reti la...sorry yer.

Basically mc sampai selasa minggu depan. After that dah boleh rock n roll, baby!

Ok...dah habis menceceh.

.

8 thoughts..:

Rai Ourkizuna berkata...

physio untuk apa kak..? semoga cepat sembuh ya..

::kalau ikan kat sink rumah kami dah mati sejak beli lagi.. hehehe..

Acik Erna berkata...

Kalau acik guna telefon..memang tak pandai nak buat n3..baca je..kadang2 boleh tinggal komen..kadang tu..ruang nak tulis komen tak keluar kat telefon

lieyalatif berkata...

laa kak sampai kene physio bagai yeak...sian akak..hope cepat recover semuanye yea....tapi lepas tu tak leh renyah2 gak kak...kene hati2 jugak heeheheh...jgn nak rock n roll tauuu hahahah...

Mrs Velentine berkata...

samalah kalo online thru hp mmg jadi SR je

kakyon berkata...

rasanya celcom kat mana2 pun problem.selalu sngt takde coverage..

NzA berkata...

tensionkan kalau line tenet brmasalah....masa raya kt kg hr tu mcm tu gak. terus akak xde mood..terus menyepi.

Shane berkata...

Hello Aziela, how you doin'? I'm sure you and family had a great time hari raya visiting relatives and friends.
That pic of 'Old town coffee'...its sold here in practically every Chinese supermarket. Hitam pun ada. But somehow after 27 years here I have lost the taste for Malaysian coffee...prefer Maxwell house rich toast blend.

You have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.
Ps, I missed you at my buat perumpuan tersedak, lintang pukang cherita, last week, ha ha.

aizamia3 berkata...

Kena carik dalam entry lama akak kenapa jadi macam tu.. nak pulak saya baru berkelapangan untuk singgah ke teratak kengkawan..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink