Sabtu, 2 Ogos 2014

Kesan Terjatuh

Assalamualaikum.....

Ingat tak entry yang kita jatuh tu? Alhamdulillah ankle yg terkehel tu dah semakin elok. Boleh berjalan dah. Tapi lutut pula sakit. Mula2 ingatkan sakit biasa, tapi makin hari makin sakit sampai jalan terdengkot2. Bila drive, dampai menangis menahan sakit pijak pedal minyak.

Khamis tu tak tahan betul. Duduk pun sakit, baring pun sakit sampai mengalir air mata. So Jumaat semlm kita gigihkan juga drive ke hospital utk dapatkan ubat yang lebih baik. Iyerlah, dah pergi 3 klinik tapi x elok juga.

Discuss dgn doktor, kita pun check in la kat Pantai Ayer Keroh ni. Semalam juga buat MRI, dapatlah detect ligamen yg terkoyak. Fuh...syukur kita pergi hospital juga.

So, mari beraya di hospital lagi kekdahnya tahun ni.....

6 thoughts..:

IndaMarya berkata...

aloor kesyian dia..tak pa swtheart, u be ok in no time.org muda cpat smbuh,kalau tua mcm saya ni apa pun lmbat..kan kan? u tk cr dear.

NzA berkata...

moga cepat sembuh...Take care ye.
Selamat hari raya.

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

pendek benau storinyerrr

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

pendek benau storinyerrr

elly nadyra berkata...

skang ni bila rasa pelik aje, baiklah pi jumpa dr
saya pun sama aritu
kaki terhempap meja
rupanya tulang hampir retak
patut la sakit ya amat
alhamdulillah dah makin pulih
tak la perlu balut sana sini

aizamia3 berkata...

Kuatkan semangat bagi cepat sembuh hendakNYA.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink