Ahad, 2 November 2014

Tahniah Pahang.

Assalamualaikum.....

Oh, kita kurang minat bola. In fact, tak tengok pun game tu malam tadi walau dah rancang juga nak tengok. Tapi disebabkan keletihan dan dah sampai waktu tidur, maka tv yang tengok kita.

Hubby kita ic nya menunjukkan dia warga pahang. Dan kami pun ada cari rezeki di pahang beberapa tahun. Dan masa game ini pun kebetulan kami di Pahang...maka wajarlah kot kami sokong Pahang.

Apa2 pun, knowing TMJ.... dia takkan berputus asa. Bukti dia raja yang disayangi..

.

12 thoughts..:

aizamia3 berkata...

Tahniah buat Pahang..
Menang kalah adat perlawanan.. ;)

Kakcik Nur berkata...

Semalam kakcik tengok juga mulanya, tapi sebab kakcik tak minat dan tak tahu sangat tentang bolasepak, kakcik sambung tidur je... :)

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

kita sedikit terkilan dan kecewa...

Fazleyatul Aini berkata...

tahniah pahang

aby berkata...

salam aziela ,..
hampir 4 bulan ulang alik Pahang Kelang,pastinya Pahang lebih dekat dihati ..
tahniah kt Pahang ..
Selangor kena cepat bangun balik ..
rampas balik Piala2 tu kembali

siti nurafida noh berkata...

Tahniah buat pahang. perlawanan yang sangat dramatik

Jemput baca ibu hamil dan antioksida

elly nadyra berkata...

tahniah pahang
wahhhh penyokong pahang ye

apa pun
JDT tetap di hatiku

Zoul Dahan berkata...

Tahniah orang Pahang.
Team Pahang memang layak menang.
Saya masih berkongsi kesedihan.
Terutama dengan Mat Yo yang nak kena jual dah...

Zoul Dahan berkata...

Tahniah orang Pahang.
Team Pahang memang layak menang.
Saya masih berkongsi kesedihan.
Terutama dengan Mat Yo yang nak kena jual dah...

Shane berkata...

Hello Aziela, nice to know you interested in minat bola.
I'm not sure what is 'minat bola'....sepak takraw, football saya tau, ha ha.
Anyway, you have fun.
If football I remember long ago Pahang team was very good, but best Selangor.

Where I am seldom watch football except world cup.
Begitu la.
You have a nice day.
Simpan satu lagu dalam hati.
Lee

Yana Yani berkata...

saya anak kelahiran pahang
maka wajib menyokong TOK GAJAH! =)

Dr Singa berkata...

kalau menang tetap bersama JDT dan TMJ!

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink