Jumaat, 9 Disember 2011

Fakta Aaron Aziz #3

Assalamualaikum.....

Dah jiwang2 dengan Aaron Aziz dalam Ombak Rindu ker? Waaa...makin ramai yg feeling2 nampak? Tapi mmg tepatlah Aaron utk watak tu kan...

Ok..ini fakta yang terakhir kot. Sbb bnyk fakta lain yg kita dh lupa.

Here it goes :

Aaron is a sleep talker...

Hahahahaha. Betulll...wife dia kata, macam2 cerita boleh dengar dalam pada dia tidur tu. Ok, senang citer ngigau la... Now anak dia yg sulung tu pun dah sama mcm dia. So maknya akan dgr 2 story yg berlainan setiap malam. Abah citer pasal Ombak Rindu, anak citer pasal Naruto ( contoohhh...).

And....my hubby pun samaa.... taraaa.... So bolehlah perasan hubby kita pun ada ciri2 sama macam Aaron gak... Tapi feeling tak sama... Dengan Aaron..mak oii..cairrrr.... Dengan hubby, cinta sampai mati..Insyaallah...

2 thoughts..:

che mid berkata...

Tak dinafikan ombak rindu meletup disebabkan oleh pemilihan tepat pelakonnya..tahniah.

Mira Adzlia berkata...

rmi btol peminat aron ajis ^_^

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink