Jumaat, 9 Disember 2011

Syukur, Alhamdulillah Di Anugerahkan Cucu Ke-32!

Assalamualaikum.....


Tengoklah, kita dapat anugerah cucu atok ke 32. Syukur Alhamdulillah... sebab antara ribuan yang jadi follower, atok sudi memilih blog kita antara top 50 ( elehh... top 50 pun nk berlagak ekk...). Sila ke SINI untuk membaca puji pujian atok pada blog ini (perasan betol kita kan.. Ok..boleh muntah sekarang ).

Anugerah ini adalah tradisi daripada blog Apo2 Yolah. Owner blog iaitu Atok, Ujang, Kak Milah, Cikgu Nasir, Auntie Mei Mei dan Abang Joe selalu bersepakat untuk mempromosikan blog2 melalui segmen Cucu Pilihan ini. Kenapa ramai sangat owner blog? Ha, itulah istimewanya blog Apo2 Yolah ni. Kalau nak tau, sila lawat. Memang istimewa.

Selain daripada tu, yang membuatkan ramai follower tetap setia disisi blog ini ialah dia membuat entry yang ditujukan kepada berbagai golongan. Kiranya tamaklah sebab nak target audience dari berbagai peringkat.. Hehehe... ampun Atokkk...

Oh...selain daripada itu, entry2 nya mampu menusuk hati, menginsafkan, berilmiah, dan tak lupa yang boleh buatkan anda tergolek2 gelak ketawa kerana lawaknya bukan standard sekadar kering gusi. Owhh..lupa, ada juga entrynya yang telah mampu membuatkan kita melopong tidak percaya dek kerana tulus ikhlasnya penceritaan yang jujur itu. Contohnya, tentang Bobot Dikejar Kuda Putih. Opss..maaf, kita tak mo bagi entry kerana mungkin akan membahayakan tuan Bobot. Tapi, kalau nak tahu, u all bolehla senyap2 gali2 underground dalam blog Atok tu yer...

Sekali lagi... terima kasih Atokk....!!

P/S : I love u Kak Milah..

4 thoughts..:

konde berkata...

congratz :) makin ramai saja nih

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Rahmah Ram Ram berkata...

Tahniah awak!!.semoga lebih bersemangat lagi selepas ini eh! Happy blogging :)

Cho Zila berkata...

ingatkan cucu siapakah tadi..

che mid berkata...

Tahniah.. banyak sedara dalam blog memblog ni.. jap lagi boleh dpt cicit lak..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink