Sabtu, 18 April 2015

Mahkota Medical Center Pula...

Assalamualaikum.....

Hubby ke Mahkota Medical Center pula. Nothing serious. Ada benign tumor sikit kat perut. Lipoma di bahagian diafragma. So, buatlah minor surgery sikit untuk removekan.

 Jumpa surgeon. First time ke sini, so kami agak tercengang2. Ok lah....stafnya membantu. Klinik yg selesa, hospital yang selesa...


 Sikit saja surgerynya. Open surgery. Tapi dok bleeding jer. Mlm after surgery, saya teman hubby di hospital. Tak dapat single bed sbb full. Saya bentang tikar dan tidur atas lantai saja. Demi hubby walaupun sejuk simen mencengkam tulang dan badan sakit2.

Alhamdulillah....now dah ok. Dah seminggu. Boleh jalan, boleh drive...makan lagilah boleh. Hari ni folow up treatment jer. Dek kerana bleeding, saya jadi nurse dengan tukar plasternya dah 3 kali...


Tapi yang paling senang hati, budak kat atas ni la. Ada alasan balik rumah hujung minggu. Tak perlu tinggal di asrama. Papanya dalam operation room, dia lena dengan frog hijau.


.

9 thoughts..:

aizamia3 berkata...

Oh.. moga cepat sembuh..
comel je tgk dak Adam tdo dgn frog tu.. hehehe..

Kakcik Nur berkata...

Alhamdulillah. Semoga hilang segala kesakitan dengan segera...

Shamsiah Abdul Rahman berkata...

Alhamdulillah.. Ala kulli haal.
Semoga Encik Suami cepat sihat.

- tido ateh simen tu.. memang sojuk. Akak dah ghaso.. tapi anak nyo pasal.. redho jo la.

- bujang kocik dongan katak ijau.. very la the comel.

Kakzakie berkata...

Peluang Adam balik:)
Moga en papa cepat sembuh. Kena jaga juga makannya tu Ziela.

Fazleyatul Aini berkata...

semoga lekas sembuh

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

ooo.. ingat jaga papa.. rupanya tidur yaaa...

Daddy Ziyyad berkata...

Moga suami akak cepat sembuh..besar ke saiz lipoma nya?

Adam ada frog...hahahaha

aby berkata...

salam ziela ..
moga huby cepat semboh ..
mcm mana adam di alam sekolah menengah nya

elly nadyra berkata...

brani akak
kalau saya nak tukar plaster bagai, nak bersihkan luka, penakut ya amat kak
moga cepat sembuh
wahhh adam ada katak hijau ye
hehehehhee

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink