Khamis, 21 Januari 2016

Di Kerteh Lagi...

Assalamualaikum.....

Hari ni saya berada di Kerteh. Nak beri briefing pada staff syarikat mengenai beberapa perkara.

Khusyuk jer diorang dengar briefing


Minggu lepas dah buat di PD. So kena adil. Cawangan di Kerteh pun saya kena buat juga. Saya jenis open. Staff boleh tanya apa saja. Tapi tak semestinya dia tanya, dia minta saya akan kata ya. Majikan pun ada kemampuan masing2 juga.

Industri minyak sedang tenat. Maka kami kena berhati2 melangkah. Mujurlah syarikat kami masih stabil.

Oh yer, trip kali ni dengan Director Admin kami. My lady boss ni mmg sempoi and sporting. Dia mudah dibawa berbincang and boleh menerima pendapat. Healthy discussions. Saya ok kalau ada usul yg ditolak selepas pertimbangan dan perbincangan.

Habis jer briefing hari no, zoom terus balik PD semula. Saya rasa esok saya pengsan kat rumah kot...



.

9 thoughts..:

babYpose berkata...

Waalaikumusalam, briefing bertempat-tempat ye. Sama sis, ada juga barang dibeli tidak dipasangnya :)

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

mana gambar makan di Kerteh????

lieyalatif berkata...

jauh perjalanan akak..... seronok gak mcm ni kak...tak le terperuk je kat opis...mcm lieya nieh le....tepu otak dibuatnyer.... moga urusan akak dipermudahkan segalanyer....

Kakcik Nur berkata...

Semoga Allah SWT mempermudahkan segala urusan... :)

ujie othman berkata...

wah..kak Aziela org kuat sykt rupanya!

aizamia3 berkata...

Balik nanti rehat secukupnya.. ;)

Nooriah Abdullah berkata...

salam jumaat Azie
lama tk singah sini pekabau

Fyda Noh berkata...

Sambil kerja sambil makan angin. Gunakan masa sebaiknya

elly nadyra berkata...

tak la bosan kak, asyik terperap kat 1 tempat je
bleh la tukar2 angin
jaga kesihatan kak, make sure dptkan rehat in between

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink