Row 6

8 comments
Assalamualaikum.....

Kebelakangan ni, kalau pergi AEON time lapar, kami rajin pula masuk Row 6 ni. Food boleh tahan sedap, berbagai citarasa Asean ada, desert pun berbagai2, portion besar dan tak rasa macam tergesa2 kena habiskan makanan cepat. Rasa relax jer.

Saya ni pula, style makan yang terhegeh2. Makan dengan sangat slow. Biasanya kalau saya yang start awal, saya juga paling last..hehehe.

Fish cake. Bergedil ayam. Sodap. Padat. Berempah.

Ini green curry dgn nasi. Tak cukup pedas. Nasi tu memang x terhabis. Mujur Adam tolong habiskan sebab dia order spaghetti yang portionnya kecik.

Ini Koay Tiaw ayah order. Sedap... Oh, dihidangkan cili padi hiris dalam kicap cair.

Banyak lagi menu belum cuba. Kena pergi lagi jawabnya ni kot...hahahaha....

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

8 thoughts..

babYpose berkata...

Salam, fish cake tu nampak sedap.

aizamia3 berkata...

Saya dah jarang makan dekat luar.. tapi sesekali makan dekat luar, memang saya makan pepuas.. ;)

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaa

Kakcik Nur berkata...

Tengok kuey teow tu kakcik rasa terliur, mujur waktu ini perut masih kenyang... :)

Kakzakie Purvit berkata...

Kalau boleh kakak nak rasa semuanya haha...
Sebab semua nampak sedap belaka:)

Fazleyatul Aini berkata...

try pad thai row 6. sedapppp

Qhaifa Nur berkata...

Jarang gak mkn luar...teringin pula...sedapnya

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

Ada branch di mana2 aeon tak?