Rabu, 13 Januari 2016

WW : Bekal ke Pejabat

Assalamualaikum.....


Nota: Sandwich telur and chicken ham dalam roti pita yang hancur terkulai dengan buah epal sebagai cover line.

14 thoughts..:

Kakcik Nur berkata...

Alhamdulillah..tetap ada rezeki dari Ilahi... :)

Fazleyatul Aini berkata...

sandwich telor memang favs !

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnyaaaaaaaaaaa

Shahida Dzulkafli berkata...

Merahnye epal tu... Menggoda sungguh..

idzwa kamaruddin berkata...

wow sedap nyer!~

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

akak hari ni bawa bekal nasi lemak.. nak buat entry tak sempat lagi.. hehhe

Mummydearie berkata...

Salam singgah!

Rajin bawa bekal. Tak kiralah terkulai layu ke apa, janji bila makan kita kenyang ^_^

Fyda Noh berkata...

Saya berkenan dengan kaler epal tu.. cantik sgt.. :))

Ain Noraini berkata...

Assalamualikum zeila, bertemu kembali..
Dah malam baru sempat baca ni..
Selamat mlm...

Lea Ismail berkata...

nasib baik ada epal.kalau tak dha tumbang sandwich.oklah bawa bekal.dah jimat kat situ kan

☆♥L@dy @yU♥☆ berkata...

Kak diet ker?
Tgk ramai rajin bawa bento pi keja ekk la ni.

Azian Elias berkata...

Good diet ni..
mampu kah diri ku?

Kakzakie Purvit berkata...

Kenyang ni Ziela..
Tapi kakak tak boleh sehari tak ada nasi tau..

aizamia3 berkata...

cantik warna epal tu.. ;)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink