Khamis, 4 Februari 2016

Weekend panjang CNY

Assalamualaikum.....

Cuti panjang ni kan. Utk yang bekerja hari Ahad, sambung AL, dah cuti 5 hari kan. Mesti ramai yang pergi jalan2 kan.

Tahun ni family hubby tak ramai yg ada. Yang nenek2 ramai dah mati. Sorang2 pergi meninggalkan kami. Yang makcik pakcik pula ramai yang dah berhijrah. Malaysia terlalu menyesakkan. Tapi persediannya sudah 10 tahun awal lagi dibuat.

Ekonomi gawat, so no baju baru tahun ni. Sekejap jer pun.

Oh...enjoy the family time.... friends.

5 thoughts..:

aizamia3 berkata...

Enjoy the moment with family tu paling ohsem kan kak.. ;)
Weekend ni ada kenduri di rumah MIL tapi chef hb kono kojo.. jadinya kurang meriahlah sebab tak cukup korum.. sob sob sob..

Mrs Velentine berkata...

Mv balik untuk makan besar

idzwa kamaruddin berkata...

saya tak pegi jalan...ot dan kerja ;)

Norhayati Mohd Isa berkata...

Akak cuti raya china pun balik kg hubby jer Aziela..
Last balik pun masa cuti krimas tu hari..
Ni ada cuti 4 hari.. kita habiskan masa bersama keluarga..

P/s Aziela kalau nak share entry akak mengenai KWSP tu silakan lah. Akak izinkan moga kita dpt panjangkan perbincangan.

ujie othman berkata...

happy holiday kak!

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink