Rabu, 23 Februari 2011

Ben Ashaari : Artis Popular

Erkk...macam mana nak cakap ekk? Hmm..ingat nak tinggalkan dalam komen dia jer. Tapi jadi panjang la pulak. Kang dah jadi macam tuan tanah ke daung plak kang...heheheh.

Cuba baca entry Ben Ashaari di sini. Hmmm...dia kan sokmo cakap dia bukan artis. Apa pendapat u all? Pada aku, darjat dia dah sama dengan artis dah nie. Kenyataannya, dia memang dah popular. Apa taknya...follower dah lebih 10k. Itu yang setia follow tau. Ada lagi silent reader... tu semua tak masuk count lagi. Artis pun boleh bilang dengan jari tangan dan kaki jer saper yang fan dia melekat ikut perkembangan diorang every day sepanjang masa. Ada many much more artis plak..sampaikan terpaksa create gossip utk mempopularkan diri. Ben tak yah create gossip. Dia create segmen jer. Tapi tak laa semua follower Ben jadik stalker dia kan, tapi ada laa gak... Seb baik Ben gagah perkasa. Boleh mempertahankan diri daripada serbuan peminat.

Jadi Ben, sila terima hakikat bahawa anda memang popular. Hargailah kami yang menjadi pengikut anda nie. Punyalaa ramai yang follow, Ben boleh plak kata dia tak femes. Sedey tau.

Eh...Ben baca ke posting nie? Ermm..dia mana baca posting nie..maklumlaa..blogger picisan mcm I nie. header pun bukan taste Ben..hehehheheh. So, ada sesaper yang rapat dengan Ben, tolonglah sampaikan pesanan ini pada dia yer. I seganlah nak tegur dia..confirm dia blur2 nnt... ahaks...

2 thoughts..:

d_LA berkata...

BA memang femes...dia byk menaikkan trafik blogger2 baru dan lama..mmg tabik spring la...

Aziela berkata...

kan...? akak pun terhutang budi yg amat la pd dia nie...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink