Sabtu, 5 Februari 2011

Makan di Port Dickson : Ice Room

Kat kg aku kan...kat PD kan..ada kedai makan baruuu... Nama dia Ice Room...heheheh. Ramai juga yang x pernah dengar nama kedai nie, walaupun dia dah ada a few branches di Lembah Klang and a few states lagi kot. Yang aku tau, kat Nilai 1 tu dia memang besar gedabak kat tepi kedai2 langsir...hehehhe. Kaler ijauu kedai dia. Meh la view pictures....


Yg sorang x bermaya sebab masih ber'cawan', sorang lagi baru abis keje, layan anak plak dulu


Ice Lemon Tea yer Adam....


Aku makan Spicy Noodles... ok laa..x pedas pun...


Ni desert yang best... Durian Fritters.. yummy...


Adam makan spaghetti nie jer... dah lama dia aim nak makan nie...
 Masa nie, gi makan dengan Adam. Masa tu dia masih lagi 'memakai cawan'. Hehehhehe. Cawan apa? Alaa..nak melindungi dia nyer khatan tu la...blom sembuh lagi. Rasa macam dia merajuk sbb aku jarang spend time berdua dgn dia masa tu. So, ajak dia lepak2 kat situ. Suka la dia...hehehhe.

Basically kedai nie for fun jer..lepak2 dgn members sambil makan aiskrim atau apa2 ais lagi la. Mmg bnyk selection. Tp aku x baper suka aiskrim, so makan benda2 mcm nie la. Ada bnyk lagi. Ada western food, local food, chinese and japanese cuisine. Something different la kat PD nie... Kalau holiday kat PD, at least u all ada la back-up plan utk makan yer....

1 thoughts..:

Azham Vsvc berkata...

Oh...ingatkan makan kat dalam bilik ais hehehe.....wah Adam berkhatan guna teknik baharu yea....hehehe :)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink