Selasa, 9 September 2014

I am trying my best for him...

Assalamualaikum.....

My best in my condition.

Sent him to school today. I almost cry my heart out when I kissed his forehead and hugged him tightly.

He was stressed yesterday. So did my parents. Mak had fever, with cough and flu. Ayah has fever too with body ache. I had cramped...a very terrible one. And Adam, the candidate himself had a terrible diarrhea. I sent him to the clinic last night and took medicines.

Woke up early today (actually, we barely slept last night) and prepared his healthy breakfast. A mug of hot chocolate drink, a few sausages with cheese and half boiled eggs. He brought a box of soya bean drink and a small box of cornflakes to school.

Today's paper :
Bahasa Melayu 1
Bahasa Melayu 2
Rest
Mathematics 2

At 12.30, the teachers will start the additional class for tomorrow's preparation.

And what the hell I am doing here in the office if my heart and soul and this small brain are left back with my son in PD?

Oh yes, I utilized my annual leave. Sob..sob....!


.

11 thoughts..:

Nurzakiah Hanum berkata...

all the best

Cho Zila berkata...

semoga berjayakan...

Kakcik Nur berkata...

InsyaAllah segalanya akan baik2 sahaja... :)

Daddy Ziyyad berkata...

saya doakan anak akak cemerlang..dipermudahkan masa ambil exam...risau juga baca dia ada diarrhoea...

cuma satu saya sikit pelik..perlu ke nak buat lagi kelas tambahan pada saat2 akhir? patutnya there's no more class tambahan...kena bagi student relax minda dah pada saat dah start UPSR ni

aizamia3 berkata...

Good luck to you Adam.. ;)
dan semua yang menghadapi peperiksaan UPSR tahun ni.

aizamia3 berkata...

Good luck to you Adam.. ;)
dan semua yang menghadapi peperiksaan UPSR tahun ni.

lieyalatif berkata...

in sha Allahkak...kite doa sama2...lagi2 doa akak ibunye sgt mustajab...jgn putus doa key..kejayaan cemerlang pasti milik adam...

amin ya rabbalalamin...

Acik Erna berkata...

Semoga Adam berjaya cemerlang.In Syaa Allah

makchaq berkata...

Makchaq lama tak berblog@ blogwalking.. ofis open sangat, lunch hour pun susah nak buat kerja personsl..
Tapi petang ni bukak jugak kat phone nak ucap good luck kat Adam..
InsyaAllah berjaya cemerlang..

Al-Manar berkata...

Tak usahlah hilang ketenterangan rumah tangga kerana UPSR. Apalah sangat 5,4,3 atau langsung tanpa A dalam UPSR. Banyak pencapaian yang lain yang akan menjadi ukuran kejayaan hidup. Ilmu didada tidak membawa sijil persekolahan ataupun unkversity.

mokjadeandell berkata...

Salam,
Semoga Adam dapat menjawab soalan peperiksaan dgn cemerlang.Insya Allah doa ibu yang mengiringi anak akan mempermudahkan urusan.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink