Khamis, 4 September 2014

Berita Hangat Dari Cikgu Sarawak Tuuu

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah....


Kesyukuran lagi rasanya.

Ingat tak entry kita menyertai peraduan blogger Zamani tu di ENTRY ini dulu?


Baru kejap tadi dah keluar dah KEPUTUSANNYA.  Kita terpilih untuk memiliki power bank comel tu....
Seronoknya...seronoknya. Tau tak kenapa? Sebab kita memang tak ada power bank pun. Nak beli, tapi x sempat2 lagi. Yerlah, selama ni kami tak ada masalah battery habis. Kat rumah ada charger. Kalau travel, dalam kereta mesti charge handphone. Kat hospital pun cucuk jer lah charger tu. Tapi, bila pergi raya, takkan nak godek rumah orang carik charger pulak kan. Bila kenduri, mana nak cari plug kosong. So, memang kena beli juga lah. Tapi tetiba dapat hadiah macam ni. Syukurrr, Ya Allah.

Kepada Cikgu Zamaaniiiiiii (ikut tone suara budak darjah satu tu yer, cikgu), terima kasih banyak2. Moga semakin dimurahkan rezeki, beroleh isteri yang solehah dan mithali nanti dan dikurniakan anak2 yang beriman. Amiiin.


.

7 thoughts..:

lieyalatif berkata...

ALHAMDULILLAH...rezeki akak nampaknye hehehehe...lieya dulu ade jenis tu kak kaler pink lagi heheheh....

Nurzakiah Hanum berkata...

rezeki2

dya bunga berkata...

rezeki tu..

Ibu Fahim berkata...

Wah!!!
Rezeki tu...Tahniah!!!

Zamani Abe berkata...

terima kasih kak untuk entri ni.. hehe.. malu kite.. hadiah ni simple sangat.. appn, semoga dpt beri manfaaat kpd akak :)

thanks sebab support segmen Zam ye ;)

aizamia3 berkata...

Tahniah.. mudahlah lepas ni kalau terdesak nak guna kan kak.. ;)

Sal Bee Yah berkata...

tahniah kak!

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink