Rabu, 9 Julai 2014

Segmen 2 Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe


Assalamualaikum.....







Ha, join segmen. Daripada beberapa hari lepas lagi dah tunggu segmen cikgu bujang di Kuching, Sarawak ni. Bermurah hati nak beri power bank pada salah 2 orang blogger. Sesiapa yang nak join segmen ni, pergi jenguk entry Cikgu Zam kat SINI dan buatlah macam yang dia suruh tu....

Cikgu yang rajin masak ni, rajin update blog dia tau...hehehehehe


Psst : Zam, penat akak puji awak macam2 ni....


.

10 thoughts..:

Daddy Ziyyad berkata...

Salam kak...
Tentang sahabat kita yg berjihad tu...akak boleh check di Facebook nama Ahmad Salman Abdul Rahim

Farah Waheda Wahid berkata...

selamat bersegmen kak...

Sukma Haron berkata...

Good luck dear

Fuza Musa berkata...

Fuza dah join
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

Good Luck

Mas Zull berkata...

assalamualaikum....selamat bersegmen yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

kakyon berkata...

Selamat bersegmen Aziela..

ta berkata...

gud luck dari ta .sis pekabar.

Mila Hilas berkata...

tahniah,awk menang

http://zamani84.blogspot.com/2014/08/24-peserta-yang-terpilih-untuk-cabutan.html

N.A.T berkata...

tahniah lah .. memang betol2 mennag dh ni

nah link
http://zamani84.blogspot.com/2014/09/tahniah-pemenang-segmen-2-mini-power.html

fadhil eda berkata...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink