Segmen 2 Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

10 comments

Assalamualaikum.....







Ha, join segmen. Daripada beberapa hari lepas lagi dah tunggu segmen cikgu bujang di Kuching, Sarawak ni. Bermurah hati nak beri power bank pada salah 2 orang blogger. Sesiapa yang nak join segmen ni, pergi jenguk entry Cikgu Zam kat SINI dan buatlah macam yang dia suruh tu....

Cikgu yang rajin masak ni, rajin update blog dia tau...hehehehehe


Psst : Zam, penat akak puji awak macam2 ni....


.

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

10 thoughts..

Dr K berkata...

Salam kak...
Tentang sahabat kita yg berjihad tu...akak boleh check di Facebook nama Ahmad Salman Abdul Rahim

Farah Waheda Wahid berkata...

selamat bersegmen kak...

Sukma berkata...

Good luck dear

Unknown berkata...

Fuza dah join
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

Good Luck

maszull berkata...

assalamualaikum....selamat bersegmen yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

kakrose berkata...

Selamat bersegmen Aziela..

ta berkata...

gud luck dari ta .sis pekabar.

mila berkata...

tahniah,awk menang

http://zamani84.blogspot.com/2014/08/24-peserta-yang-terpilih-untuk-cabutan.html

Sayap Biru berkata...

tahniah lah .. memang betol2 mennag dh ni

nah link
http://zamani84.blogspot.com/2014/09/tahniah-pemenang-segmen-2-mini-power.html

Unknown berkata...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html