SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

43 comments
Assalamualaikum.....


Ya, En Nasz kita nie buat segmen kembali. Segmen pertama setelah bergelar suami yer... Hehehehhe.

Anyway, sebelum apa2, kita nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Naz dan isteri. Semoga berbahagia hingga ke akhirnya. Dalam menjalani alam rumahtangga nie, harus sentiasa ada tolak ansur, kasih sayang sejati, kejujuran dan perasaan saling ingin berkorban agar dapat menyenangkan hati pasangan. Semoga cepat dikurniakan cahaya mata.. Amiin...

Ok...nak kena jawab soalan.

A. Nama Penuh Saya?
= Aziela


B. Nama Panggilan Saya?

= Aziela


C. Sejak Bila Saya Berblogging?
= 7th March 2008


D. Url Blog Saya?
= http://therainbowjourney.blogspot.com



Jangan lupa join segmen nie yer. Pengalaman kita, kalaupun x ramai yang join segemn Nasz nie, tapi Insyaallah kita akan dapat kawan2 blogger yang sehati sejiwa...

So, klik SINI untuk join. Jangan lupa yer...
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

43 thoughts..

Nasz berkata...

thanx sudi join. pn. aziela tersilap letak link pn. aziela kat ruang komen post saya. boleh tak tolong letak balik link aziela yang betul kat ruang komen saya? huhu.

Unknown berkata...

salam kenalan......nice blog

Unknown berkata...

blogwalking ;) datang dari segment yang sama,

latest: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Soul Seeker berkata...

eh hai tuan tanah kedaung! saya datang dari segmen yg sama jugak XD

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Unknown berkata...

Hana follow sini :D akak kerja HR? boleh tak nk tau subjek camne yg kia study kat U nnti? hajat nk apply HR for Maybank Scholarship :)

RamRamCute berkata...

selamat bersegmen awak!! thanks for the info ye.

Reena Sidek berkata...

BW dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

AZRI berkata...

salam perkenalan daripada segmen yang sama :D

Jemput singgah blog Azri.My

Tanpa Nama berkata...

hi,
datang dari segmen yg same..

http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html


syieda,

anis marissa berkata...

salam, nk tanye . akak ni profesian HR ke? i mean Human Resource . klo btol la tekaan saya tu.. sbb saye fresh graduate dlm HR

IntaNBerliaN berkata...

sy dh lama xjoin sgmen.. join segmen bagus gak kan.. leh tambah ramai kwn :-)

Nasz berkata...

list kumpulan dah keluar. sila mula terjah ye?

list boleh tengok kat

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/03/jom-kenal-semua-blogger-ini.html

farhanamasdo berkata...

hai . dtg dri segmen yg sama . salam kenal . feel free to visit me back oke ;)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Unknown berkata...

rajin akak joint segment sojak kebelakangan ni kan...huk huk...

theizzs berkata...

Hye! Jenjalan dr segmen yg sama...Feel free to visit n do follow k! thanx

http://izzdfarish.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Emma berkata...

Hi, Emma visit here =)

Tanpa Nama berkata...

hai kak aziela! dtg terjah dr segmen yg sama!! jom terjah blog tira & jgn lupa join segmen tira buat utk change bloglist & blogfeed for april! special sikit bulan ni,ada penghargaan sikit utk yg bertuah!! :)

Kekzamanis berkata...

Hai Aziela! MM datang menerjah & jadi follower ke-356 dari segmen yang sama! Salam kenal dari MM.. ;)

http://pape-jer.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Unknown berkata...

salam perkenalan ^^
singgah dari segmen yang sama..
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html
*jgn lupa follow saya balik ^^

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

slm perkenalan kak...hihi

IMANSHAH berkata...

imanshah singgah

iema berkata...

done follow... thanx ye :)

Aziela berkata...

NasZ : Takkan lepaskan peluang. Er, maaflah yer.. Akak dah betulkan..


azam : Nice ker.? Tengkiuuu... Dah pegi blog awak gak..


Nur-Azam Shahdan : Dah jenguk blog awak juga...


Filzati @ Cik Pija : TQ singgah. Err, nak follow awak, tapi bila tekan icon, asyik hangg jer la...camner tu..?

Aziela berkata...

Haruno-Hana : Konichiwa, Hana Chang... Err, akak keje HR, tapi bukan grads HR, heheheheh. Anyway, the normal staffs about HR. Rules and regulations, Acts, Case Studies, Languages, Writings, etc.

Aziela berkata...

Rahmah : Sesama wakk... hehehehhee..

Aziela berkata...

Masz Sidek : Tq...dah balas lawatan tadi yer...

Azri Johan : Awal2 lagi dah masuk blog awak semalam

Refflesia : TQ

Anis anak Wong : Yer betul...tak perlu teka2 kot..hehehehehhehe.. Happy job hunting yer...

IntanBerlian : Akak pun ikut mana yang sempat jer..hehehehhe. Itu jerlah cara nak ramai kawan...

NasZ : Err, kalau satu hari terjah satu kumpulan, x per kan..?

farhanamasdo : Errkk..nie mesti x perasan akak dah jalan2 kat blog dia kan...?

Aziela berkata...

Suhami : Alahai tok... rajin macam nie pun, bapo koratt yo UV akak tetiap arie..Lainlah cam Tok Wan tu...glemerr..hehehehehe

Aziela berkata...

Ekjozbuluh : Dah buat lawatan balas dah tadi..tq singgah yer...

Emma : Akak everyday visit Emma :)

Athira : Yer, akak dah selamat terjah dah tadi..hihihihi

Misz Mieza : Terima kasih bebanyak yer...

Amalina : Err..paksa rela follow balik yer...hihihi

Nurhawa : Ha..gatal kan..konon macam baru kenal la kan.. rotan nak? Hahahahahha

Imanshah : Tq singgah.

Pecinta pink^^ berkata...

sggah bw dtg dri segmen yg sama http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

ika sulaika berkata...

hye kamu...hihi
slm knl2
nyamannya pandangan header kamu

sini sini >>

http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Salwa berkata...

Balas kunjungan akak. :) Terima kasih sebab dah follow dulu :D

Unknown berkata...

salam... singgah sini dari segmen yg sama..follow kamu.. :)

Unknown berkata...

Happy blogwalking...

http://kumahuitu.blogspot.com

kumpulan 7 - No 70

Shiema Sufian berkata...

Hye Aziela (: Shiema singgah sini dari segmen yang sama. Sorry lambat blogwalking disebabkan haritu Shiema ada final exam. Apepun, jemput singgah dan jangan segan silu follow blog Shiema ye (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

MYZA ROMLI berkata...

dtg dari segmen yg sama... done follow...

http://diariesaya.blogspot.com/

Comot tabuan berkata...

bw sini...slm kenal....http://sitabuancomot.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Minah Bunga berkata...

Salam akak...Jenjalan kat blog akak yer....Lama akak tak jenguk blog mb..datang ler lagi yer..

Kak Amy berkata...

lame dah amy x join segmen..kalau ada kesempatan nak juga turut serta..insyaallah

Eintan Nurfuzie berkata...

hola...cik en balas kunjungan...anyway..pic header mmg awesome...cik en suka...♥

IeraAzizi berkata...

hye kak =)

Tanpa Nama berkata...

pin2..dtg cini >.<

fatenrustam berkata...

singgah sini =)

ERAZ FADLI berkata...

Datang dari Segmen yang sama..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html