Khamis, 6 Mac 2014

Pagi Ni Di Putrajaya

Assalamualaikum.....

Hari ni akan sibuk lagi. Kita berada di Everly Hotel Putrajaya sekarang ni. Ada seminar. Tengah menunggu menteri datang. Jadual tulis majlis mula oukul 8.30 pagi. Tapi dah pukul 9.00 pun dewan baru separuh penuh. Ramai lagi yang lepak2 kat luar. Aduhai Malaysian....

Nanti esoklah kita cerita sikit pasal seminar yer. Tak ambik gambar food kat sini. Segaannn. Majlis rasmu...maklumlah yer.

6 thoughts..:

lieyalatif berkata...

wahh akak kat putrajya yeak...lieya kat kkm presint 1 ni heheheeh..

hotel baru tu kan kak dekat alamanda...syok la kak, pasni ade mase terluang leh gi alamanda jap heheheheehe

t.a.t.a berkata...

Memang tension kak bila hadiri majlis yang has something to do with any menteri. Nak tunggu memang berjinggut. Ye faham depa tu menteri. Masa berharga. Sibuk. Tapi kita yang bukan menteri ni pun masa berharga juga. Sibuk juga.

Kakzakie berkata...

Boleh aje Ziela.. jgn guna kamera tapi konon tulis sms tapi tangkap guna hp:)

Selamat berseminar...

Shamsiah Abdul Rahman berkata...

Kurang selesa dgn sifat "tidak memuliakan majlis" ni.
Time management OUT.

che mid berkata...

ha ha kak zakie dah bagi tips tu...

CM patutnya ada event di hotel tu pada 22/3 ni tapi postpone sbb pengantin lelaki tak dapat cuti kawen..boleh gitu..

p/s : thanks for yr respond kt entri akak semalam..dugaan sungguh kan..

aizamia3 berkata...

ada beberapa kali call hotel ni tapi setakat ni tak pernah lagi sampai ke sana.. ;)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink