Rabu, 25 Jun 2014

Saya ada masalah dengan dashboard blogspot...uwaaaaa!!!!

Assalamualaikum.....

Dia hanya keluar satu entry dari satu blog saja. Bila klik view more tu, dia tak jadi apa2 pun...statik macam gitu jer. Puas dah godek setting, delete semua spam comments dan sebagainya...tak berjaya juga.

Uwaa...uwaaa....macam mana ni.....?


.

18 thoughts..:

Linda Ishak berkata...

Saya pon ada masalah yg sama jugak...

Kakzakie berkata...

Believe all of us facing the same Ziela. Dont worry its not our blog problem, but it seems blogspot problems.

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

alaaaa... tak dapek den menolong.. sebab den tak faham apa masalahnya.. huhuhu

ZUKI DIN berkata...

sama la...abe kie pun nampak satu entri utk setiap blog...dah refresh tp x de perubahan...sabar je la..

luddin berkata...

saya punya pun mcm tu jugak kak..!!

zana-norzana berkata...

uwaaaaaa uwaaaaaaaa samalah kita. dah 3 hari macam ni.....

Daddy Ziyyad berkata...

Errrrr...kena tanya yg expert..saya pun tak sure..

Daddy Ziyyad berkata...

Errrrr...kena tanya yg expert..saya pun tak sure..

BUNDA a.k.a KN berkata...

owh! yeke...bunda tak perasan pulak...mungkin bunda BW gune hp kot...

Zaidatul Salwa berkata...

Same lah kite. Dari semalam lagi. Sekarang baru jadi. Kadang-kadang elok kadang2 x.

asyifa mustaffa berkata...

Alhamdulillah...da ok kak...ptg ni sy bukak bru ok...2 hari prkara yg sma trjadi pda sy juga...

Wak Gelas berkata...

xper mak, blog bukanlah hakmilik kekalls., ahHKs

Acik Erna berkata...

Acik lansung tak boleh tolong ziela...blog acik kalau ada problem...selalu acik minta tolong hero bongsu acik

Shamsiah Abdul Rahman berkata...

Dah setel blom??

Shane berkata...

Hi Aziela, I think the Blog ada angin! I guess the problem is their side, and technicians tidur or watching world cup....not realizing blog ada hiccups.
Lets hope this hiccup will be cured soon.
Lee.

Rozita berkata...

semua orang mcm tu kak.. tapi hari ni dah ok dah..

Amelia berkata...

Hi Aziela, most blogs are effected, so nothing to adjust or setting. The hiccups are from blogspot but today already back to normal.

Have a nice day.

Sukma Haron berkata...

Blogspot macam ada problem ler

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink