Isnin, 30 Jun 2014

Dah Selamat.....

Assalamualaikum.....


Kita semua dah selamat menempuh hari ke-2 di bulan Ramadhan. Macam mana puasa anda setakat ini?

Dan kami pun dah selamat berpindah ke Melaka...

Dah pulangkan rumah dalam keadaan yang baik pada tuan rumah. Penyewa yang baru pun happy sebab kami tinggalkan rumah dalam keadaan bersih. Tapi, memang macam nak pengsan lah mengemas...

Bertolak balik ke Melaka dari Kuantan pada Sabtu malam Ahad jam 11.50 malam. Esoknya pukul 9.00 pagi baru sampai Alor Gajah...hahahahahha... apa taknya...dah terlalu letih. Pit stop beberapa kali untuk tidur. Sahur pun di Muadzam....

Sekarang, tengah pening nak mengemas rumah di Melaka pula. Masa ni lah pula washing machine rosak...alahaiii... Nampak gayanya jadi pelanggan setia kedai dobi lah lepas nie....

Ok..ok..duuugaan. Looking at the bigger picture, no more long travelling hours...yesss!



24 thoughts..:

Farah Waheda Wahid berkata...

Alhamdulillah, dah selamat berpindah, salam Ramadhan kak...

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

Alhamdulillah, siap mengemas nanti bolehlah rehat lama sikit Aziela.. akk tumpang happy!!

Norma NML berkata...

Selamat berpindah ...semoga selesa ditempat baru :-)

Norma NML berkata...

Selamat berpindah ...semoga selesa ditempat baru :-)

Rai Ourkizuna berkata...

alhamdulillah.. dah reunite ye kak..? akak pun dah pindah kerja ya?

Rozita berkata...

alhamdulillah..tahniah kak..semoga dipermudahkan segalanya untuk akak sekeluarga..

PetakBunga berkata...

tak berapa sihat..
tp alhamdulillah dpt puasa penuh lg..

azieazah berkata...

Alhamdulillah. Nanti beraya di rumah dan tempat baru la ya.

Letih takpa, tapi seronok!

IndaMarya berkata...

Aziela dear, best tau pndah rumah.sebab boleh hias rumah baru..atur sana ,susun sini.penat pun tk rasa..sbab nk smua cntik trsusun..kan kan?

dekdaa berkata...

Dugaan tu takde mesin basuh.
Takpe la, berkorban.
Nak cuci manual tu letehhh la hehe.

aizamia3 berkata...

Saya yang membacanya turut teruja kak.. ;)

Aziela berkata...

@Farah Waheda Wahid Salam kembali, dear

Aziela berkata...

@Seri Kandi Tanah Jauhar TQ kak.... Harap2nya dapatlah rehat sikit.

Aziela berkata...

@Norma NML Berpindah ke rumah kami kembali sebenarnya...hehehe

Aziela berkata...

@Rai Ourkizuna Akak tetap di KL Rai...hahahahhaaha. Sampai retirement age la kot, Insya Allah.

Aziela berkata...

@Rozita Amiin, tq Ita

Aziela berkata...

@PetakBunga Semoga sembuh segera

Aziela berkata...

@azieazah Bukan rumah baru kak...kembali ke rumah kami jer.

Aziela berkata...

@IndaMarya Kak IM, pindah rumah tu tak laa..sebab kat Melaka tu memang rumah permanent kami...hehehehe. Cuma nak susun atur dengan saya yang bekerja di KL ni, ambik masa bertahun2 la kot.

Aziela berkata...

@dekdaa Weekend ni nak try cuci manual...hehehehe

Aziela berkata...

@aizamia3 Kaaannn...hehehehehe

Nora Karim berkata...

Oh dah berpindah ke melaka... senegeri la kita skang... hehehe selamat berpuasa...

Sukma Haron berkata...

Sama ler kita senegeri...nnti raya ajak ler kita dtg rumah yea...hihi
Kat town dah byk layandiri kedai dobi nie

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink