Khamis, 25 Jun 2015

Menu Sahur Ringkas Ke 2

Assalamualaikum.....

Ini adalah menu entah hari ke berapa entah. Dah lupa.

Ikan tenggiri 2 keping, goreng kicap. Pagi2 kalau terus hidang dari kuali...menggamit selera juga. Saya telan jer walau kurang berselera sebab x pedas.


Sup campur. Nak kata sayur tak...ayam daging atau seafood pun takder. Cuma saya campur kentang, carrot, tauhu lembut dan tauhu telur. Campur sekali soon dan fu uk. Hubby suka sangat sup ni. Request dari dia la ni.

Memangla tak elok makan pedas2 kan....tapi tak kick bila x pedas. Uwaa.....

.

10 thoughts..:

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnya

Fazleyatul Aini berkata...

tu la memang tak kick tapi pagi2 makan pedas takut sakit perut je kan

mummy_ayu berkata...

sahur memang menu simple2 jer..sbb makan pun tak byk mana

Rai OurKizuna berkata...

sadisnya kalau tak pedas.. huhuhu.. bertabah la kak..

Mira Adzlia berkata...

sedap juga lauk sahurnya..hihi

miraadzlia.blogspot.com

Shahida Dzulkafli berkata...

Setuju.. x pedas x lengkap.. hehehe.. tambah2 time pagi.. lagilah nak pedas supaya selera terbuka..

aizamia3 berkata...

Sahur biasanya saya panaskan lauk je.. takde masak lain.. mudah dan cepat.

tiga lalat berkata...

salam ramadhan mak tuu ;p

ANIM berkata...

yang penting bangun sahurkan untk ambil sunnah..
kak pun makan simple aja

ANIM berkata...

yang penting bangun sahurkan untk ambil sunnah..
kak pun makan simple aja

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink