Isnin, 15 Jun 2015

Spaghetti Goreng

Assalamualaikum.....

Bila ada masa di hujung minggu, dan keadaan diri pula mengizinkan, maka bolehlah godek2 menu simple ikut tekak sendiri.

Pasta angel hair jer. Tumis je bawang dan hirisan cili sedikit, masukkan sawi dan carrot, masukkan udang, gaul.jer dengan pasta yang dah direbus.

Sekuali...boleh habis kami bertiga kerjakan. Tapi, makan pagi...kenyang sampai ke.petang la. Yang bertambah2 makan, dah tentulah Adam.

16 thoughts..:

Acik Erna berkata...

terasa lapa pulak ni Aziela..lam jugak acik tak masak spaghetti goreng ni

Nurzakiah Hanum berkata...

sedap kan

Rai OurKizuna berkata...

alhamdulillah kak.. nampak sedap tu.. penuh dengan bahan..

Pak Idrus berkata...

Thanks look nice and it must taste good as well.

lieyalatif berkata...

alamak kak...love sgt2 lee resepi sempoi akak nie.....lieya ni ade stok spegeti dlm lemari ni kak..sebelum naik bubuk baik buat something....leh laa nanti esok buat sarapan budak2 nieh......tapi version maknye kene bubuh chili flakes laa byk2 hahaahahaha...bagi pedas meletop....

Shahida Dzulkafli berkata...

Wah.. sedapnya.. boleh wat menu berbuka nie.. Thanks tau share..

adianiez AIDA berkata...

angel hair ni aida pernah terbeli skali
nak buat spegeti bolonis sebeno nyer.
sekali ter beli yg halus ni :)
jadik la ala-ala mihun goreng aje ha ha ha...

Daddy Ziyyad berkata...

saya pun sebenarnya lebih prefer spaghetti goreng, berbanding guna mee kuning tu

anyss berkata...

assalamualaikum,

teringin nak makan...tapi, sapa nak tolong buatkan ni?

aizamia3 berkata...

lepas ni ai nak try guna pasta angel hair ni sebagai ganti bihun.. ;)

Kakzakie berkata...

Kawan mat salleh kakak apa pun dia masak yg style mee tak pandai guna beehoon dan mee kuning macam kita Ziela. Dia semua guna spaghetti..

ujie othman berkata...

saya pun penah try, guna angel hair tu mmg sedap..ala2 mi hoon gitu.

Qaseh Vee berkata...

blh buat juadah berbuka ni ...

Mrs Velentine berkata...

sedapnya kak..

Mrs Velentine berkata...

sedapnya kak..

elly nadyra berkata...

adehhhhhhhhhhhh
2 ramadhan, baca waktu lunch
kriuk kriuk perut saya kakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink