Isnin, 1 Jun 2015

Site Survey nak Merompak?

Assalamualaikum.....



Di suatu tengah hari yang sunyi, kami ternampak van ini berkeliaran dikawasan kejiranan kami. Perlahan saja jalan dan berhenti di hadapan mana2 rumah yg mereka suka. Di dalamnya ada 4 orang lelaki cina yg muda2.

Hati rasa was2. Saya siap2 ambil gambar ini bila mereka melintasi kami buat kali kedua. Tp mereka terus pecut laju bila mereka perasan kami memerhatikan mereka. Kalau nak cari rumah, bukankah jelas no jalan? Atau mereka boleh berhenti dan tanya kami.

Perompak pun sekarang ada site survey tsu. Profesional....

15 thoughts..:

Nurzakiah Hanum berkata...

bahayanya

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Semakin menakutkan MR...
Sama ada nak merompak atau pun nak menculik ..
Kena kita sentiasa berhati-hati..

mOoN IzzaN berkata...

salah satu modus operandi penyamun skang ni.. mmg bahaya.. huhu

aizamia3 berkata...

Moga Kak Aziela dan keluarga serta jiran2 selamat hendakNYA.

ujie othman berkata...

mmg kena syak wasangka kak, elokla dah sempat snap pic van tu.

elly nadyra berkata...

yup
dan sesetengah perompak siap dress up comel2 tau kak nak merompak
pakai mercedes lagi

Arina Shamsul berkata...

Nauzubillahiminzalik..bahaya betul la sekarang huhuhu

JEMPUT BACA ENTRY INI

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2015/05/whats-app-blogger-team.html

Yaya Azura berkata...

mmg penjenayah tu..kalau tak takkan lah pecut lari kan..

salam kenal..saya letak link blog ni di sidebar..insya Allah berkunjung selalu..

makchaq berkata...

Ada kemungkinan jugak apa yg aziela fikir tu.... elok la ambik gambar siap2 klu ada apa2 jadi ada la jugak cluenya..

Kakzakie berkata...

Tahu pun takut
Padan muka dia.

Nooriah Abdullah berkata...

harap lepas ni takde lah lagi van tu berkeliaran, takut nya kaknoor baca..

adianiez AIDA berkata...

Kawasan mana ni???
alamak takut!

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

ni tgh carik mangsa kot Ziela... takutnya

Zoul Dahan berkata...

Itu anak2 buah Tailong.
Nak pungut hutang.
Bangsa ni jarang menyamun.
Mereka terus rompak bank.
Juta2.
Mati pun berbaloi...

Shahida Dzulkafli berkata...

Macam-macam skrg nie..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink