'Baju' Baru

13 comments
Assalamualaikum.....

Kita dapat background blog free....hehehehhehe

So, macam mana? Suka x?

Kita suka, sebab gambar langit. Natural gitew, sesuwaii nak letak My Rainbow kan.

Terima kasih tidak terhingga kepada Yuseri. Baikkk budaknya. Kita ingat nak tempah, tapi dah tergolong dalam yang terima free. Terima kasih yer dik......

Cumaa, header tu langsung tak matching ngan background baru nie. Masalahnya, header tu ada sentimental value. Best friend kita yang hadiahkan...and kita memang sayangg sangat header tu.

Tapi nampak sangat weird...

Tengok dululah macam mana keserasian dengan mix and match nie.
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

13 thoughts..

Unknown berkata...

hahahaha cntikla

sme je kite

pelangi

Unknown berkata...

bertuah badan dpt baju free...cantik

Zurina berkata...

wah!...cantek...sejuk jer...;)

♥ Vna ♥ berkata...

sangat cantik! sejuk mata memandang :-)

benda yg ade sentimental value nie mmg agak susah nak tukar atau ganti kan??

Unknown berkata...

nampak ceria kak..saya suka kerawang2 yg sebelah kiri ni..

Seri Kandi Di Tanah Jauhar berkata...

Salam, Ziela... waaaaaaaaah, terang mata hitam akak nih. Sebenarnya tadi dah datang, tapi masih rumah lama cuma tulisannya yg biru, jadi tak dapat nak baca. Kena tunggu tukar betul mcm skrg. Gbr header tu boleh letak kat sidebar sbgi kenang-kenangan..

Dr K berkata...

yup..beckground nampak cantik...aman aja..

Aziela berkata...

Iffah : Sama kan...

Tentang Kita : Tak sangka dapat

Zurina : Sesuai masa hari panas kan...hehehhehe

Wina : Tu lah tu. Sayangg sangat

Rai : Something different kan.

Sari Yusa : Jenuh nak adjust kaler2 tulisan tu, hehehehehhe

Daddy Ziyad : thanx Doc.

Izwa Kamaruddin berkata...

cantik!!!!

susumanis berkata...

salam zurina, tq datang berkunjung ya, ni kunjung balas gitu, tapi x bawak spaggeti, luperr..kikiki, kak su pun suka pica awan, salah satu objek yang megingatkan kta ttg kebesaran Allah swt kan, MashaAllah.... :)

emarieys berkata...

kalau camtu cuba try bacground just color saja.

Unknown berkata...

cool...sebiru langit yg cerah.. :)

RamRamCute berkata...

Cantik..nampak lebih refreshing dan ceria......