Khamis, 14 November 2013

Gathering di Pejabat

Assalamualaikum.....

Entry tertunggak. Dah lama tak update blog, maka banyaklah entry tertunggak. Silalah jamu mata yer.

Ada jamuan apa yer di pejabat masa nie. Mungkin mantai menyambut Ramadhan rasanya. Lama sungguh kan. Lauk pauk di masak oleh jurutera bujang yang masih muda di pejabat. Lelaki yer. Sila kagum. Dia study di London dan masa di sana, dia rajin memasak dan pernah bekerja di restoran. Dan memang kami akui kehebatannya.


Ayam percik berempah

Kerabu mangga

Daging bakar



Ini pula brownies dari salah seorang staff.

Banyak lagi makanan, tapi masa tu juga lah...batteri camera kong. Cisss. Tapi memang puas hati sangat2 lah makan masa tu.

Alhamdulillah, rezeki.



7 thoughts..:

Rai Ourkizuna berkata...

adeh..saya dah la tengah craving brownies.. cantik elok je akak post gambar brownies ya..hahaha..

Qashmere berkata...

brownies tu macam kek batik je...hehe semua makanan menyelerakannnnnnnn

che mid berkata...

Ciisss..masa nilah nak habis bateri..kamera che mid pun dah rosak.. tu yang 'patah kaki' dibuatnya..

Azian Elias berkata...

siap ada daing bakar tu...

awak pun macam akak.. banyak yg tertangguh N3 ni.. aduiii..

aizamia3 berkata...

cis.. sangat frust bila bateri camera habis.. :(

psstt: makanan tu nampak sedap.. ;)

t.a.t.a berkata...

ye kak, saya memang kagum. bujang pula tu. 2x kagum saya.

haha

Azham Vsvc berkata...

Alhamdulillah...nampak sangat sangat menyelerakan....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink