Isnin, 4 November 2013

Update Ringkas

Assalamualaikum.....

Apa khabar semua. Kita kejar masa lapang yang sedikit. Update serba sedikit.

Selepas hubby discharge dari hospital, kami bergegas ke Melaka pula. Ba admit again. This time dia sangat lemah. Ulcer dalam ususnya dah menghalang penyerapan zat makanan untuk badan. Semakin hari Ba semakin lemah dan akhirnya bed ridden di hospital.

Selasa lepas tibalah kemuncaknya. Ba di sahkan kritikal. Kita akan share detailnya kemudian agar dapat jadi panduan untuk semua.

Secara ringkasnya Rabu minggu lepas satu High Risk Emergency Operation di jalankan. Sangat kritikal momen itu. Dan 4 hari selepas operation barulah kami menarik nafas lega kerana Ba akhirnya membuka mata.

Buat masa ini beliau stabil tetapi masih di ICU. Apa2 saja boleh berlaku. Tapi usaha dan doa seiring berjalan.

Sepanjang tempoh itu kami menetap di hospital. Tak sanggup nak tinggalkan. Kebetulan doktor2 dan team surgeon tu selalu panggil kita.

Mohon doa kalian.

Sign out dulu.

14 thoughts..:

t.a.t.a berkata...

insyaAllah Dia akan permudahkan segala urusan dunia akhirat kalian semua. cuma akak perlu redha dan tenang sentiasa. zikir dalam hati banyak².

Rai Ourkizuna berkata...

semoga Ba cepat sembuh kak..

asyifa mustaffa berkata...

Moga semuanya baik saje kak...

IndaMarya berkata...

moga Allah percepatkan penyembuhannya..Amin..

NzA berkata...

Patutlh lama menyepi. Moga ba bransur smbuh.

zouldahan berkata...

Patutlah sunyi sepi blog ni.

Semoga segala urusan dipermudahkan.
Dan didoakan yang terbaik untuk Ba...

Amin.

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

semoga Aziela & keluarga diberi kekuatan & dipermudahkan dalam segala hal, aamiiinn.

Ain Noraini berkata...

semoga Ba cepat sembuh dan sihat..

Daddy Ziyyad berkata...

Saya doakan Ba cepat sembuh..
Moga dipermudahkan segala urusan...
Dan kalau dah free, up date lah tentang sakitnya..tentang surgery nya...boleh saya sentiasa belajar, dari perspektif mata seorang pesakit/waris pesakit...

Sabar ya..

☆♥L@dy @yU♥☆ berkata...

Dugaan patut la senyap je
Moga ba kembali sembuh
N d permudahkan urusan kaka sefamily

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Semoga Ba cepat sembuh. Kuatkan semangat.

Rozita berkata...

semoga dipermudahkan urusan akak sekeluarga ye... tabah dan terus tabah...

Intan Akma berkata...

Semoga sembuh dan dipermudahkan..aminnn...

Aziela berkata...

Terima kasih di atas doa2 dan kata2 semangat dari semuanya....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink