Rabu, 13 November 2013

WW : Bila Nak Masuk Meeting....

Assalamualaikum.....



10 thoughts..:

t.a.t.a berkata...

kak, nanti tunjuk gambar selepas meeting eh? masih ada lagi tak tie tu.

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

hahahaha.. ni gaya staf tempat akak masa bos yang duluuuuuuuuuuu.. skrg dah takde yg nak ber-neck tie dah.. tapi tmpat lama dulu wajib ada adegan ni, kikiki

aizamia3 berkata...

dorang tau tak gambar dorang telah diupload di sini.. hehehe..

Aziela berkata...

@t.a.t.a Lepas meeting memang tak ambik dah gambar diorang. Tie ada lagi sebab bosses ada lagi...hahahaha

Aziela berkata...

@Seri Kandi Tanah Jauhar Kelakar tengok diorang kelam kabut kan kak...

Aziela berkata...

@aizamia3 diorang tak tau... Syyyyyy.... Hehehehehhe

Shamsiah Abdul Rahman berkata...

Haaaaa.. klakar la gambar ni.
Senyum sengeh K.Sham tengok.

ohpanduan panduan berkata...

biasanya macam ni la jadinya bila ada meeting yang formal kan.

makchaq berkata...

Selalu macam ni la kan.. yg pompuan bila nak meeting baru nak cari kasut.. sebab kat opis ramai suka pakai slipar..

Azham Vsvc berkata...

gelagat masing2 nak pakai tie hehe :)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink