MegaGieaway by PenMerah.Com

5 comments
Assalamualaikum.....



Kita di tag oleh sahabat kita, Pn Rahmah yang main glemer dan berjaya dalam dunia blogging. Alhamdulillah...Itu adalah kerana hasil usaha beliau yang tak pernah putus asa dengan dunia blogging. Syabas wakk..

Owhh... sementara ada masa sedikit nie, kita join jugalah give away nie...

Ada syarat...

Er...kita tag semua yang baca entry nie... Ha, jangan buat donno jer ekk..Amanah nie taw.. (Owhh, jahat sungguh kita perangkap kamu semua dengan cara ini..).

So, marilah ramai2 join Give away PenMerah.Com nie. Ada banyak hadiah dengarnya...dalam 60 hadiah. Banyakkan...?
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman Utama

5 thoughts..

RamRamCute berkata...

hihihi..awak jangalah camtu..bila masanya glamer? kita dedua sama..awak banyak ajar saya dan kawan-kawan lain..blog awak pun takde kurangnya..sukses dan lively. Teruskan semangat dan usaha bersama. yang penting kita jangan putus asa.

Amin Hafizy berkata...

dah join... harap2 dapat hadiah... tak leh yg kecik... yg besar pun cukup lah...

Unknown berkata...

wow....60 adiah?? tetiber mata atok buntang....~ngeee

Unknown berkata...

Pen Merah...hehe....

Akak, sy da cuba capai impian saya secara perlahan-lahan...tak lama lagi keluar la hehehe.....

Aziela berkata...

Rahmah : Hehehehhehe.... idola saya

RoslanPuta : Err...kan..?

Suhami : Seperti dalam filem plak atok nie..

Azham : Alhamdulillah....