WW : Sedikit Pemangkin Semangat

12 comments
Assalamualaikum.....



Alhamdulillah....
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

12 thoughts..

Izwa Kamaruddin berkata...

ok

Anum berkata...

tq

Seri Kandi Di Tanah Jauhar berkata...

omey angat kartun tu...

Azian Elias berkata...

MASYALLAH.. how lucky we are kan... ALLAH is always with us.. tapi kita yang seeing menjauh kan diri dari DIA...

Yana Yani berkata...

ghambar hak atas tu comellah =)
suka juga dengan message yang disampaikan

hak yang no 2 tu, kat blog saya tadi pun
saya ada nampak dia berlegar =)

Kakzakie Purvit berkata...

Such a simple word but not easy to absorb if we are not strong enough.

Dr K berkata...

yup..
betapa sabarnya Allah pada kita hambaNYA yg asyik buat mungkar

JunAina berkata...

Dalam banyak perkara kembalilah kepadanya.

aizamia3 berkata...

Kena dengan situasi saya semalam dan hari ni kak.. huhuhu..

ellynadyra berkata...

sabar
nampak senang je sebut
payah nak praktik

Fazleyatul Aini berkata...

alhamdulillah..

Fyda Noh berkata...

Betul sesangat. kadang2 orang buat salah kecik je pon, tapi sebab ego sendiri, kita marah lebih2 pula