Isnin, 27 Jun 2011

He's fine...

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah....hari nie hubby dah mula kerja semula. Walaupun dia masih lagi tak berapa sihat, tapi dia risau kerjanya banyak terbengkalai. Jadi, dia kerja seperti biasa...

Kita pun dah pulang semula ke KL and harapnya lepas nie things will be back to normal. Erkk..normal?? Rasanya jarang sangat nak find my life is as normal and as routine as most people are. Selalu ada unexpected and new things happen. Orang kata : macam-macam halll...

Namun kita bersyukur sebab Allah kurniakan kita kekuatan dan kesihatan yang baik untuk kita merentas kehidupan dalam masa yang pantas ini. Semoga this pain is short supaya dapat long term gain. Amiiinn...


6 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

insyallah..kuatkan semangat dan jangan give up...yang penting pedulikan apa orang nak kata :))

Nora Shahaira berkata...

Alhamdulillah...susah hati tgok tunggak keluarga sakit kan.
betul kata akak...walau macam mana hidup ini terjadi, kita mesti teruskan cuma pohon kepada Allah moga dipermudahkan dari awal hingga akhir

Aziela berkata...

Rahmah : tq wak...kawan2 mcm awak la yg jadi penguat semangat saya. Sedihnya awak dah x bnyk masa dengan kami.

Aziela berkata...

Nora : memang betul Nora. Alhamdulillah dipermudahkan.

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

Alhamdulillah...semoga sentiasa sihat dan sembuh sepenuhnya :)

Aziela berkata...

hawa : dah sihat dah tu hawa...alhamdulillah

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink