Jumaat, 10 Jun 2011

Jambangan Bunga dari Home Sweet Home

Assalamualaikum.....

Kita terima bunga dari kak Ummi Kuantan. Eh..bukan kita jer, semua follower dia sekali. Tahniah Home Sweet Home sebab dah mencapai 3000 follower. Satu pencapaian yang membanggakan. Memang follower Kak Ummi selalu tak lupa singgah sebab resipi dan gambar yang menggiurkan sentiasa terpampang...

Syok la... first flower blog kita dapat..

6 thoughts..:

ainnoraini berkata...

tahniah...
itu tandanye ade org ingat kat kitekan...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wow banyaknye follower dia..

Suhami Ahmad berkata...

aiyoooo ramainya folower....macam langit ngan bumi compare ngan atok haa

Aziela berkata...

ainnoraini: Rasa bertuah juga walaupun rasanya dia susah nak ingat personally semuanya...at least dia menghargai.

Aziela berkata...

Hawa : Ramai kan...geng Ben juga tu..hehehhe

Aziela berkata...

Suhami: Itu atok..kok akak nie, compare ngan atok pun dah jauh..apatah laie dgn dio..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink