Rabu, 15 Jun 2011

Pindah di Kuantan

Assalamualaikum.....

Hari tu kita janji nak cerita pasal pindah kan.

Dah selamat dah...hehehhehe. Alhamdulillah. Hubby dah arrangekan lori. By the time kita sampai ke Kuantan, almost separuh barang2 dah masuk rumah sewa baru. And kami amatlah puas hati dengan rumah nie. Maklumla, baru 2 bulan dapat CF and kami orang pertama duduk rumah nie. Jadi keadaan semuanya masih baru lagi.


Ini keadaan dapur. Orang lori tu main angkat letak atas lantai jer kan. Periuk, baldi, maggi..buah mangga pun tergolek2 atas lantai. Nak kata apa kan...

Ini hall yang di ambil dari tengah rumah. Berselerak la lagi. Al maklum, kami memang tak ada perabot. Tak decide lagi nak beli perabot atau tak sebab x sure hubby nak bertapa berapa lama kat sini. Tengoklah keadaan nanti mcm mana.

So, selesai satu dugaan. Adam pun dah seronok nak balik Kuantan. Kalau x, dia rasa tak seronok jer duduk rumah sewa lama tu.

3 thoughts..:

sukasuki berkata...

kuantan? area mana tu?hehehe..selamat menjadi warga Kuantan

Suhami Ahmad berkata...

wah...rumah baru, semangat baru! hihi

marsyithah berkata...

bestnye pindah kuantan! tak sibuk macam KL

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink